Acasă Bani & Afaceri Bitcoin, la cea mai spectaculoasă creștere din ianuarie

Bitcoin, la cea mai spectaculoasă creștere din ianuarie

-

Bitcoin a depășit miercuri, pentru prima dată din ianuarie 2018, cotația de 13 dolari. Se anunță un reviriment spectaculos al pieței activelor digitale, potrivit capital.ro.
Pentru prima dată din ianuarie 2018, Bitcoin a depășit miercuri cotația de 13 dolari, ca o consecință directă a creșterii abrupte a cererii de valute digitale, declanșată după anunțul făcut de Facebook cu privire la Libra.

Bitcoin este prima monedă virtuală apărută pe piață. Anul acesta, dispăruse din atenția investitorilor și s-a aflat pe tot parcursul anului, până la anunțul făcut de Facebook privind lansarea Libra, undeva în jurul cotației de 6 dolari.

Guvernatorii băncilor centrale din întreaga lume, inclusiv Mugur Isărescu în România, au atras atenția asupra faptului că piața criptovalutelor este una nereglementată și foarte volatilă, avertizând potențialii doritori să manifeste reținere și prudență, atunci când investesc în active.

ȘTIRI VIDEO GdS

Trupa lui Pascu, misiune dificilă cu Dinamo

Echipa masculină de volei SCM „U“ Craiova va disputa sâmbătă, de la ora 17.00, în deplasare, partida contra formaţiei Dinamo Bucureşti....

Anunț finalizare proiect: Achiziție utilaje pentru confecții metalice în cadrul ROMAL SRL

Titlul proiectului: Achiziție utilaje pentru confecții metalice în cadrul ROMAL SRLNumele beneficiarului: ROMAL S.R.L.SMIS: 112111   Numele programului: Programul Operațional Regional 2014-2020 Axa...