14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriNitela a inaugurat centrul logistic de pe Centura Nord

Nitela a inaugurat centrul logistic de pe Centura Nord

Noile spații de depozitare se întind pe 7.000 de metri pătrați, la care se daugă încă 1.000 de metri pătrați de birouri. Întreaga investiție s-a ridicat la trei milioane de euro. Nitela și-a premiat angajații care sunt de cel mai mult timp în firmă, dar și furnizorii cei mai mari, cu care compania perfectează afaceri de ani buni.
Compania locală Nitela s-a mutat într-un sediu nou, construit pe Centura de Nord a Craiovei, și nu mai activează în Brazda lui Novac, unde era sediul vechi al firmei. Noul centru logistic a fost inaugurat sâmbătă, în prezența a sute de angajați, parteneri de afaceri și autorități locale. După ce conducerea companiei, împreună cu reprezentanți ai autorităților locale și ai furnizorilor au tăiat panglica inaugurală, a fost dezvelită prima autoutilitară cu care firma și-a început activitatea de distribuție, în 1994, și care ar fi cărat marfă cât să fi încăput în 1.168 de tiruri, informează compania. Apoi toți invitații au făcut un tur al noilor depozite.
„Distribuim peste 2.000 de produse, iar noul centru logistic ne va ajuta să ne dezvoltăm afacerea în perioada următoare, când vom deschide și depozitul frigorific“, a declarat Emilian Niță, directorul general al Nitela și unul dintre fondatorii companiei, alături de alți doi frați ai săi.

Angajaţii loiali şi furnizorii, premiaţi de Nitela

În cadrul evenimentului au fost premiați 41 de angajați care lucrează la Nitela de mai mult de zece ani, unii dintre ei fiind în unitate încă de la începutul activității. În aplauzele invitaților, fiecare angajat a primit o diplomă pentru loialitatea față de companie și câte un plic cu bani. Nitela are 300 de angajați, dar directorul general Niță a precizat că anul viitor se va ajunge la 350 de persoane, ca urmare a extinderii activității și în alte domenii de activitate.
De asemenea, nouă dintre cei mai buni colaboratori ai Nitela, respectiv furnizorii care colaborează de cel mai mult timp cu firma de distribuție, au fost premiați de către firma de distribuție cu câte o diplomă și câte un tablou, semnat de pictorița Aurora Speranța.
Centrul logistic Nitela cuprinde spații de depozitare de aproximativ 7.000 de metri pătrați și 1.000 de metri pătrați de spații destinate birourilor. Investiția în noul sediu se ridică la trei milioane de euro și este cea mai mare investiție privată din Craiova, din ultimul an, a precizat directorul general al companiei, Emilian Niță.
Compania distribuie la nivel regional alimente, apă și băuturi alcoolice și răcoritoare. În viitorul apropiat, Nitela vrea să își extindă activitatea cu importuri de produse HORECA (produse pentru hoteluri, restaurante și baruri) din diverse state europene, cum ar fi Italia, Spania și Grecia.
Într-un interviu acordat GdS în luna martie a acestui an, directorul Nitela, Emilian Niță, își cerea scuze față de vecinii din Brazdă pe care i-a deranjat de-a lungul timpului cu activitate firmei sale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS