Acasă Bani & Afaceri Vâlcea: S-a prelungit perioada de depunere a proiectelor pentru dezvoltarea zonelor rurale

Vâlcea: S-a prelungit perioada de depunere a proiectelor pentru dezvoltarea zonelor rurale

-

Asociaţia Grupul de Acţiune Locală „Microregiunea Horezu” a anuţat prelungirea apelului de selecţie pentru depunerea proiectelor pentru „Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de baza pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale” până pe 18 septembrie.
Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanţarea unui proiect este de 200.000 de euro.
Fond public disponibil alocat pentru aceste proiecte este de 794.902 de euro.

Solicitanţii trebuie să îndeplinească cerinţele de conformitate şi eligibilitate menţionate în ghidurile solicitantului pentru măsură 413.322 în vigoare la momentul lansării apelului, disponibile pe site-ul Agenţiei de Plăti pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit – www.apdrp.ro sau pe site-ul Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale – www.madr.ro, precum şi în Planul de Dezvoltare Locală al GAL “Microregiunea Horezu” şi fişele măsurilor disponibile pe site-ul www.galmicroregiuneahorezu.ro.
Procedura de selecţie este afişată la sediul GAL „Microregiunea Horezu” şi pe site-ul www.galmicroregiuneahorezu.ro.
Pentru mai multe informaţii va rugăm să accesaţi pagină noastră de internet: www.galmicroregiuneahorezu.ro sau site-ul APDRP: www.apdrp.ro sau MADR: www.madr.ro.
Detalii referitoare la desfăşurarea sesiunii puteţi obţine la numărul de telefon: 0250861305 sau pe adresa de e-mail [email protected], dar şi la sediul Grupului de Acţiune Locală „Microregiunea Horezu”, de luni până vineri între orele 10:00-16:00, unde puteţi solicită în mod gratuit informaţii despre măsură şi ghidul măsurii, în format tipărit sau electronic (CD/DVD).

ȘTIRI VIDEO GdS

Gorj: Lucrări de asfaltare pe trei drumuri județene

După terminarea perioadei convenționale de timp friguros, a fost reluată execuția lucrărilor aferente celor trei obiective de investiții finanțate prin Programul Național...