11.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & Afaceri”Rabla 2014”: Sesiunea de depunere a dosarelor pentru înscrierea persoanelor juridice şi instituţiilor publice a fost deschisă

”Rabla 2014”: Sesiunea de depunere a dosarelor pentru înscrierea persoanelor juridice şi instituţiilor publice a fost deschisă

Preşedintele Administrației Fondului pentru Mediu (AFM), Adrian Gearâp, a dispus deschiderea sesiunii de depunere şi validare a dosarelor pentru persoanele juridice şi instituțiile publice din Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2014, începând cu data de 23 aprilie 2014.

Potrivit unui comunicat al AFM, anul acesta a fost alocat un număr de 3.000 de tichete pentru persoane juridice şi instituţii publice. Tichetele vor fi alocate electronic, în sistemul informatic gestionat de Administraţia Fondului pentru Mediu.

Dosarele se vor depune la sediul Administrației Fondului pentru Mediu, iar termenul limită de depunere a acestora este 1 septembrie 2014. Lista persoanelor juridice şi a instituțiilor publice, validate să participe în programul „Rabla 2014” , va fi publicată pe site-ul instituției (www.afm.ro).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS