17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriFabrica Top Gel organizează „Zilele Porţilor Deschise“

Fabrica Top Gel organizează „Zilele Porţilor Deschise“

Evenimentul se desfăşoară în perioada 1-30 aprilie, exceptând Sărbătorile de Paşte.

Fabrica de îngheţată Top Gel organizează şi în acest an „Zilele Porţilor Deschise“, în perioada 1 – 30 aprilie, cu excepţia zilelor în care creştinii sărbătoresc Paştele. Vizitatori de toate vârstele sunt aşteptaţi la sediul din Cârcea al producătorului local de îngheţată, pentru a face un tur al fabricii, de la liniile de producţie şi până la tancurile de răcire, unde se păstrează îngheţata la multe grade sub zero.
Evenimentul a devenit deja tradiţie pentru producătorul local de îngheţată, fiind al treilea an în care fabrica îşi deschide porţile publicului larg. Ca în fiecare an, copiii şi celelalte persoane care vor vizita fabrica vor avea ocazia să deguste produsele Top Gel. Copiii sunt cei mai interesaţi să vadă cum se produce deliciosul desert şi multe şcoli îşi programează vizite la fabrica de îngheţată în perioada evenimentului „Zilele Porţilor Deschise“, mai ales că în prima parte a lunii aprilie există şi „Săptămâna Altfel“, în care elevii au în program diverse activităţi. Vizitatorii vor fi organizaţi în grupuri de câte 15-20 de persoane, pentru ca turul fabricii să se poată realiza în bune condiţii.
Anul trecut, fabrica Top Gel a fost vizitată de peste 2.000 de persoane în perioada „Zilelor Porţilor Deschise“, majoritatea vizitatorilor fiind copii din Craiova, dar şi din comunele limitrofe. Printre vizitatorii din anii anteriori au fost şi pensionari, studenţi şi alte categorii de persoane, informează compania.
Fabrica de îngheţată este situată în comuna Cârcea, strada Aeroportului, nr. 120. În vederea unei bune organizări, compania îi invită pe cei interesaţi să-şi programeze din timp vizita la producătorul de îngheţată, la numărul de telefon 0251/43.66.55.
Top Gel produce mii de tone de îngheţată anual, iar în ultima perioadă şi-a diversificat producţia, intrând şi pe alte pieţe. Îngheţata fabricată lângă Craiova se distribuie în toată ţara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS