22.6 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriAFM a început distribuirea tichetelor valorice pentru Programul Rabla

AFM a început distribuirea tichetelor valorice pentru Programul Rabla

AFM a început distribuirea tichetelor valorice pentru Programul Rabla
Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a început distribuirea tichetelor valorice operatorilor economici autorizaţi să desfăşoare activităţi de colectare şi tratare a vehiculelor scoase din uz, în baza cererilor de distribuire a acestora. Până în prezent, Administraţia Fondului pentru Mediu a distribuit un număr de 6.830 tichete valorice.
Conform Ghidului de finanţare a ”Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional”, colectorii validaţi în program au putut depune o nouă cerere de distribuire, după epuizarea stocului distribuit iniţial de către AFM. Distribuirea tichetelor solicitate se face din stocul disponibil la nivel naţional pentru persoanele fizice şi până la epuizarea acestuia.
De asemenea, Administraţia Fondului pentru Mediu a deschis sesiunea de depunere şi validare a dosarelor pentru persoanele juridice, inclusiv instituţiile publice din “Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2013” (Rabla), din data de 10 iunie 2013. Termenul limită de depunere a dosarelor este 31 august 2013.
Până în prezent, Administraţia Fondului pentru Mediu a înregistrat un număr de 167 de dosare, dintre care 84 de dosare pentru persoane juridice şi 83 de dosare pentru instituţiile publice.
Lista persoanelor juridice acceptate în “Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto national 2013” va fi publicată pe site-ul instituţiei (www.afm.ro ) în cadrul secţiunii aferente Programului.
Cei interesaţi pot consulta Ghidul de finanţare pe site-ul instituţiei noastre, în care sunt prevăzute atât condiţiile de eligibilitate, cât şi documentaţia necesară pentru înscrierea în program.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS