16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriAFM a distribuit până în prezent 6.830 de tichete valorice în Programul "Rabla 2013"

AFM a distribuit până în prezent 6.830 de tichete valorice în Programul „Rabla 2013”

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a distribuit, până în prezent, 6.830 de tichete valorice în cadrul Programului „Rabla 2013”, informează Agerprers.ro citând un comunicat al instituţiei. Potrivit documentului, restul până la 20.000 de tichete urmează să fie repartizat în funcţie de cererile de decontare şi, ulterior, de suplimentare depuse de către colectori.

Distribuirea voucherelor către operatorii economici autorizaţi să desfăşoare activităţi de colectare şi tratare a vehiculelor scoase din uz s-a făcut şi se va face în baza cererilor aferente din partea acestora. Până în prezent, AFM a distribuit 6.830 tichete valorice, iar conform Ghidului de finanţare a „Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional”, colectorii validaţi în program au putut depune o nouă cerere de distribuire, după epuizarea stocului distribuit iniţial de către AFM. Distribuirea tichetelor solicitate se face din stocul disponibil la nivel naţional pentru persoanele fizice şi până la epuizarea acestuia.

Pe de altă parte, AFM a deschis sesiunea de depunere şi validare a dosarelor pentru persoanele juridice, inclusiv instituţiile publice din Programul „Rabla 2013” din data de 10 iunie 2013, termenul-limită de depunere a dosarelor fiind 31 august.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS