13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriTermenul de depunere a ofertelor pentru privatizarea Poştei Române, prelungit

Termenul de depunere a ofertelor pentru privatizarea Poştei Române, prelungit

Ofertele preliminare şi neangajante pentru privatizarea Poştei Române vor fi depuse până la data de 30 iunie 2014, după ce la termenul anterior, care a expirat pe data de 28 mai, caietul de sarcini nu a fost cumpãrat de nici un investitor. „Ministerul pentru Societatea Informaţională (MSI) anunţă că data limită de depunere a documentelor de participare şi a ofertelor preliminare şi neangajante pentru procesul de privatizare a Companiei Naţionale ‘Poşta Română’ S.A. stabilită la data de 28 mai 2013, ora 12:00 se prelungeşte până la data de 30 iunie 2014, ora 12.00”, se arată într-un comunicat.

Dosarul de prezentare, atât în limba româna cât şi în limba engleză, poate fi achiziţionat în schimbul sumei de 50.000 EUR (sau echivalentul în RON, la cursul comunicat de Banca Naţională a României valabil la data plăţii), de la sediul MSI din Bd. Libertăţii nr. 14, sector 5, Bucureşti, pe baza cererii scrise prealabile a investitorilor interesaţi. Cererea scrisă privind achiziţionarea dosarului de prezentare va fi comunicată în prealabil cu cel puţin doua zile lucrătoare prin scrisoare recomandată sau personal prin depunere la sediul MSI sau prin fax la numărul +40212007301.

Pentru participarea la procesul de selecţie, investitorii interesaţi vor depune, până la data limită menţionată documentele de participare prevăzute la art. 35 din Hotărârea Guvernului 577/2002 şi în Dosarul de prezentare, inclusiv documentele ce atestă îndeplinirea criteriilor de precalificare şi garanţia de participare în valoare de 9.480.866 RON sau echivalentul acestei sume în EUR, la cursul de schimb BNR din ziua constituirii garanţiei, conform precizărilor din Dosarul de prezentare, inclusiv a oricăror instrucţiuni ce se comunică ulterior investitorilor, precum şi ofertele preliminare şi neangajante.

Data şi locul deschiderii documentelor de participare, inclusiv documentele ce atestă îndeplinirea criteriilor de precalificare, este 30 iunie 2014, ora 14:00, la sediul MSI din Bd. Libertăţii nr. 14, sector 5, Bucureşti, România.

Celelalte elemente ale anunţului de privatizare publicat în presa internă si internaţională în perioada 25-27 februarie 2013, astfel cum a fost modificat prin anunţul de prelungire din data de 27 martie 2013, rămân neschimbate. Anunţul de privatizare este postat pe website-ul MSI şi pe cel al Companiei Naţionale “Poşta Română” S.A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS