23.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriDocumentele de precalificare pentru privatizarea CFR Marfă pot fi depuse până la ora 16.00

Documentele de precalificare pentru privatizarea CFR Marfă pot fi depuse până la ora 16.00

Documentele pentru privatizarea CFR Marfă mai pot fi depuse doar astăzi, până la ora 16.00, se arată într-un anunț făcut de Ministerul Transporturilor, informează curierulnational.ro. Pe 9 mai la ora 11:00 se vor deschide plicurile cu documentele de participare, verificarea lor urmând să se facă până pe 15 mai, orele 12:00. La această dată se va întocmi o listă a investitorilor precalificați să participe, în continuare, la procesul de privatizare a CFR Marfă. În același timp va fi publicată și lista celor respinși. Urmează negocierea pe bază de oferte preliminare și neangajate. Potențialii cumpărători înscriși pe lista scurtă, pentru a participa la negociere, sunt nevoiți să depună până pe 27 mai, oferta preliminară și neangajată, într-un plic sigilat.

Comisia de privatizare va purta negocieri cu fiecare ofertant aflat pe lista scurtă, începând cu 28 mai, pe baza unei planificări.
Pentru a participa la licitația cu ofertă în plic, potențialii cumpărători trebuie să depună documentele până pe 19 iunie, ora 12:00. Pe 20 iunie, Comisia de privatizare va deschide plicurile depuse de ofertanți și va stabili câștigătorul. Prețul de pornire al licitației este de aproape 800 milioane lei, la vânzare fiind scoase 51% din acțiunile CFR Marfă. Dosarul de prezentare poate fi achiziționat cu 10.000 euro sau echivalentul în lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS