17.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriBCR reduce dobânzile la creditele ipotecare în lei

BCR reduce dobânzile la creditele ipotecare în lei

Banca Comercială Romană (BCR) reduce, începând din această săptămână, dobânda la creditele ipotecare Casa Mea acordate în Lei cu 1,1 puncte procentuale pentru clienţii care deţin un avans de minim 35%. 
Creditul ipotecar/imobiliar CASA MEA BCR oferă posibilitatea clienţilor de a cumpăra sau construi o locuinţă, de a refinanţa un credit contractat anterior sau pur şi simplu să modernizeze casa pe care o deţin deja, BCR finanţând până la 85% din valoarea garanţiilor aduse fiind acceptate în garanţie şi imobile care aparţin altor persoane (soţ/soţie, părinţi, fraţi/surori etc.)
BCR oferă gratuit asigurarea facultativă a imobilului, pe toată perioada de creditare, la OMNIASIG VIG.
BCR acceptă o gamă largă de venituri(salarii, pensii, chirii, dividende, venituri din străinătate, din activităţi independente), precum si pana la 3 coplatitori ce pot participa la credit şi oferă modalităţi flexibile de rambursare, fără a fi necesară deplasarea la bancă (ATM BCR sau Serviciul de efectuare operaţiuni prin canale alternative BCR). De asemenea, bancă oferă, contra cost, o asigurare de somaj care ofera o protectie solicitantului în cazul pierderii locului de muncă.
Exemplu de calcul: Pentru un credit in valoare totala de 150.000 lei, pe 30 de ani: DAE = 7,55% dobândă variabilă: 7,21%/an (ROBOR 6 luni + 1,3 %); rata lunară: 1.019,2 lei; valoare totală plătibilă: 368.201,26, cost total credit:218.201,3 lei. Exemplu valabil in luna martie 2013 pentru clientii care care incaseaza salariul la BCR pentru creditele noi solicitate ce reprezintă cel mult 65% din valoarea garanţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS