10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriCompania ungară de stat Magyar Posta a decis să nu ia parte la procesul de privatizare a Poştei Române

Compania ungară de stat Magyar Posta a decis să nu ia parte la procesul de privatizare a Poştei Române

Compania ungară de stat Magyar Posta a examinat condiţiile prevăzute pentru privatizarea Poştei Române şi a decis să nu participe la acest proces, informează agentia ungară de ştiri MTI, citată de HotNews. În justitificarea deciziei sale, Magyar Posta a subliniat că în acest an se va concentra pe consolidarea poziţiei companiei pe piaţa liberalizată a serviciilor poţtale din Ungaria. Compania ungară anunţase miercuri că este interesată de Poşta Română şi va decide în privinţa unei posibile investiţii în funcţie de oportunităţile şi conditiile privatizării.

Conform anunţului de privatizare făcut luni de autorităţile române, investitorii interesaţi de privatizarea Poştei Române „trebuie să furnizeze dovada pertinentă şi concludentă a disponibilităţii resurselor financiare din surse proprii sau împrumutate pentru un aport de capital în numerar în companie de minim 150 de milioane euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS