Acasă Bani & Afaceri Hernan Crespo şi-a inaugurat fabrica de la Rovinari

Hernan Crespo şi-a inaugurat fabrica de la Rovinari

-

Celebrul fotbalist argentinian Hernan Crespo şi-a inaugurat ieri fabrica de la Rovinari. Aici vor fi produse componente electronice, iar Crespo este unul dintre investitori.
La tăierea panglicii au participat autorităţile locale, alături de câteva sute de localnici. Argentinianul a fost convins să investească în România de doi prieteni de-ai săi din Italia, care i-au povestit despre oportunitatea de a deschide o fabrică de acest tip în oraşul Rovinari. Investiţia asigură în prezent 20 de locuri de muncă. În viitor, Crespo şi partenerii săi intenţionează să crească numărul locurilor de muncă din fabrică la 30, mai ales că beneficiază de susţinere din partea administraţiei locale. Edilii se gândesc să îl convingă pe câştigătorul Ligii Campionilor cu Inter să investească şi în Clubul de fotbal Jiul Rovinari, în cadrul căruia există şi un Centru pentru copii şi juniori.
Eugen Măruţă

ȘTIRI VIDEO GdS

Ce a mai inventat Primăria Craiova? Sporul de periculozitate

Toţi angajaţii din Primăria Craiova, de la directori, şefi de serviciu şi până la muncitorii necalificaţi, primesc spor pentru condiţii periculoase sau vătămătoare. Sporurile variază de la 351 de lei brut pe lună, până la 1.808 lei brut. Am întrebat la DSP care sunt condiţiile vătămătoare şi periculoase din Primăria Craiova. Răspunsul a fost... o surpriză de proporţii.