15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriProvocare Vodafone: Craiova, într-un tur inedit!

Provocare Vodafone: Craiova, într-un tur inedit!

Pe 8 şi 9 martie, clienţii Vodafone din Dolj vor avea parte de o experienţă deosebită. Aceştia vor avea posibilitatea să descopere Craiova într-un tur inedit, de câţiva kilometri buni, parcurşi cu trăsura. Vizitiul Paul Pop se va asigura că plimbarea va fi cât mai spectaculoasă. Fie la plecare, fie la destinaţie, clienţii Vodafone vor avea parte de o demonstraţie demnă de un rege. Cei doi cai care vor fi înhămaţi la trăsură sunt armăsari negri din rasa Friesian, o rasă de cai cu „sânge rece“, descendenţi ai vechilor cai de pădure din Europa, şi sunt pregătiţi să facă o demonstraţie de dans pentru pasageri.
„Prinţ şi Nico au cinci ani şi sunt doi dintre cei 30 de cai pe care-i avem la ferma din Bistriţa-Năsăud. Sunt o rasă de paradă – sunt rasa regală a reginei Angliei. Au fost aduşi din Olanda“, a declarat Paul Pop, proprietarul fermei Jack, de unde Vodafone a adus aceşti cai. Acesta a explicat că Prinţ şi Nico au fost premiaţi la Campionatul Naţional al României la Atelaje, deci craiovenii care se vor plimba zilele acestea cu trăsura pentru a descoperi Craiova dintr-o altă perspectivă vor fi trataţi ca nişte vedete de către nişte vedete.

Cine beneficiază de această ofertă

Pentru a beneficia de plimbarea cu trăsura, doljenii trebuie să achiziţioneze anumite produse în perioada 1-8 martie. „De această plimbare pot beneficia clienţii care achiziţionează un abonament de Smartphone până pe 8 martie inclusiv. Aşa-numita «Campania lui Nea Mărin» se derulează sub sloganul «Văzui, fusei, cumpărai, chiar vorbeşti mai ceva ca Nea Mărin» şi este o campanie derulată de Vodafone exclusiv pentru clienţii din Dolj, indiferent dacă sunt clienţi ai reprezentanţelor Vodafone sau ai dealerilor Vodafone“, a declarat Andreea Jianu, consultat vânzări la Arsis Trading, magazin partener Vodafone. Aceasta a explicat că, în luna martie, se derulează şi o campanie de promovare a cartelei.
„Este o ofertă pe judeţul Dolj legată de cartela de reîncărcare, fie ea nouă sau veche. Pentru activarea ofertei de cinci euro pe lună, clienţii primesc echivalentul a 100 de minute naţionale şi SMS-uri, 5.000 de minute în reţeaua Vodafone şi SMS-uri, 100 MMS-uri, 100 de apeluri video“, a adăugat Andreea Jianu, care a explicat că fiecare client va primi în plus şi materiale promoţionale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS