15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriH&M se deschide în mai la Craiova

H&M se deschide în mai la Craiova

Retailerul suedez de fashion Hennes&Mauritz, cunoscut drept H&M, a anunţat că în aprilie şi mai va deschide alte cinci magazine în România, printre care şi cel din Craiova. Magazinul H&M va fi inaugurat în incinta mall-ului craiovean ElectroputereParc şi va avea o suprafaţă de 1.600 de metri pătraţi. Se vor crea între 20-25 de locuri de muncă, susţin reprezentanţii companiei, iar magazinul din Craiova este programat să fie deschis în luna mai.
„În cei aproximativ 1.600 de metri pătraţi închiriați în fiecare centru comercial, fanii H&M vor găsi produse moderne, de calitate, la prețuri accesibile. Cu aceste noi deschideri din țară, echipa H&M România se mărește, în fiecare magazin urmând să lucreze o echipă de aproximativ 20-25 de angajați“, a informat ieri compania. Cei interesaţi de un loc de muncă la H&M pot depune CV-urile pe site-ul companiei, www.hm.com, la secţiunea „lucrează la H&M“. Potrivit firmei de PR care se ocupă de promovarea H&M, link-ul la care se pot trimite aplicaţiile pentru angajare este următorul: http://about.hm.com/ro/lucreazlahm__career.nhtml.
Pe lângă Craiova, H&M va deschide magazine în primăvara aceasta în alte patru oraşe: Arad, Iaşi, Brăila şi Suceava. Detalii despre colecţiile de haine care vor putea fi găsite în magazin imediat după deschidere nu pot fi date publicităţii în prezent, susţin reprezentanţii H&M, însă aceştia spun că „vor fi produse moderne şi de calitate“ la preţuri similare în toate magazinele companiei. Cunoscut drept un retailer exclusivist, cu preţuri ceva mai piperate, H&M are şase magazine în Bucureşti şi câte unul în toate marile oraşe ale ţării: Brașov, Cluj, Timișoara, Oradea și Constanța.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS