23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024

Lucrări amânate

Reprezentanţii Primăriei Slatina au avansat un nou termen pentru darea în folosinţă a cinematografului. Acesta este primăvara anului 2010, după ce în ultimul an şi jumătatate au fost amânări în privinţa începerii lucrărilor, a continuării şi încheierii lor. În primăvara anului în curs, primarul Slatinei, Darius Vâlcov, susţinea că cinematograful va fi dat în folosinţă în această toamnă, cel mai târziu în decembrie.
Constructorii au descoperit între timp probleme la structura de rezistenţă a clădirii şi a fost nevoie de reconsolidări înainte de a se trece la lucrările de recompartimentare şi modernizare a imobilului.
Recent, Darius Vâlcov afirma că se continuă lucrările la complexul teatru şi cinema din Slatina şi că, dacă nu apar probleme neprevăzute, obiectivul va fi dat în folosinţă în martie 2010. „E mai târziu cu câteva luni decât speram, dar s-a constatat că este nevoie de reconsolidarea clădirii. Acum sunt pe final acţiunile de reconsolidare, după care se va trece la lucrările de arhitectură şi la finisaje“, declara primarul.
În imobilul în care a funcţionat fostul cinematograf Alutus, clădire preluată de Primăria Slatina, municipalitatea investeşte peste un milion de euro în lucrări de modernizare în vederea creării unui complex cultural cu sală de cinematograf, sală de teatru şi de conferinţe şi spaţii comerciale la intrare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS