17.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriGT-R R34 din filmul „2Fast 2Furious“ a fost furat

GT-R R34 din filmul „2Fast 2Furious“ a fost furat

Skyline-ul GT-R R34 pe care l-a condus actorul Paul Walker în filmul „2Fast 2Furious“ a fost furat din garajul în care era adăpostit, informează pagina de internet www.automod.ro. Maşina este proprietatea pilotului Chris Milano. Se pare că hoţul a avut nevoie de circa zece minute pentru a sparge garajul şi a fura maşina şi, în momentul în care a ieşit pe stradă, a avariat un BMW şi a zgâriat un Porsche Boxter şi un Studebaker Silver Hawk. Milano a afirmat că maşina valorează 75.000 de dolari şi că nu avea asigurare, fiind folosită doar pentru filmări.
În timpul realizării peliculei, actorul Paul Walker s-a „îndrăgostit“ de Skyline GT-R R34 şi şi-a procurat şi el un exemplar, însă o versiune V-Spec II din 2001. Astfel, Walker a început cu versiunea „regină“ a maşinii, V-Spec II fiind ticsită cu ultima tehnologie de tracţiune integrală, iar motorul L6 dual-turbo de 2.6l capacitate de sub capotă, cuplat la transmisia manuală Getrag, dezvoltă cea mai mare putere dintre versiunile de fabrică. Ca toate GT-R-urile exportate în America, maşina are volanul pe dreapta. În garajul lui Walker se mai găsesc un model Nova din 1967, propulsat de un V8 de 5.7l provenit de pe un Corvette LS-1, un Porsche 911 GT3, un Audi RS6 şi alte câteva modele exotice, potrivit www.modified.com.

Mini Cooper dedicat lui George Harrison

MINI, constructorul britanic patronat de BMW, a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare a brandului prin lansarea unei versiuni extravagante de Cooper, reprezentând o interpretare modernă a Mini-ului lui George Harrison. Modelul unicat este destinat Oliviei Harrison, în numele fundaţiei „Material World Charitable Foundation“, fondată de George Harrison în 1973. Maşina va fi scoasă la licitaţie în acest an. Evenimentul aniversar, intitulat MINI United, va avea loc la Silverstone, în perioada 22-24 mai. Festivalul promite trei zile de distracţie nonstop pentru comunitatea fanilor brand-ului englezesc. MINI United înseamnă concerte, show-uri, curse de maşini şi reprezintă ocazia perfectă pentru prezentarea modelului unicat inspirat de George Harrison.
În 1966, managerul trupei Beatles, Brian Epstein, a făcut cadou câte un Mini Cooper S fiecărui membru al formaţiei. George Harrison a ales să îşi „picteze“ maşina într-un stil unic, iar legendarul Mini a fost vedetă în filmul „Magical Mystery Tour“ al celor de la Beatles, din 1967. Design-ul Mini-ului aniversar a fost conform dorinţelor Oliviei Harrison şi se încadrează în look-ul faimoasei versiuni originale. „George a fost un fan MINI împătimit şi i-ar fi plăcut să creeze această nouă versiune“, a declarat Olivia Harrison, citată de pagina de internet www.seriouswheels.com.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS