10.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriAu început înscrierile la ediţia a IX-a a Olimpiadelor Comunicării

Au început înscrierile la ediţia a IX-a a Olimpiadelor Comunicării

Înscrierile la cea de-a IX-a ediţie a Olimpiadelor Comunicării, una dintre cele mai importante competiţii naţionale pentru tinerii care îşi doresc o carieră în Advertising, Relaţii Publice sau Comunicare Politică, au loc în perioada 23 martie – 16 aprilie.
Competiţia este o bună oportunitate pentru tinerii din toată ţara de a se afirma. Peste 60 de profesionişti consacraţi din industria comunicării au fost invitaţi anul acesta în juriu pentru a le evalua performanţele. Pentru a se înscrie, tinerii craioveni trebuie să fie studenţi, masteranzi sau încadraţi în altă formă de învăţământ superior. Într-o primă etapă, aceştia trebuie să îşi alcătuiască o echipă formată din cinci membri şi să rezolve o temă de preselecţie. Aceasta diferă în funcţie de proba la care se înscriu: Relaţii Publice, Comunicare Instituţională, Advertising sau Comunicare Politică. Pentru ediţia din acest an, temele de preselecţie sunt următoarele: la Comunicare Instituţională – „Campanie care să-i convingă pe angajaţii români să facă mai mult sport“; la Advertising – „Campanie care să-i convingă pe consumatori să cumpere produse fabricate în România, în defavoarea celor din import“; Comunicarea Politică are tema „Campanie prin care electoratul român să fie convins să voteze, în cadrul unui referendum, pentru schimbarea formei de republică, fie într-una prezidenţială, fie într-una parlamentară (la alegerea echipei)“; la Relaţii Publice – „Campanie care să încurajeze populaţia să recicleze deşeurile provenite de la echipamentele electronice (DEEE)“.
Echipele care vor trece de etapa de preselecţie vor realiza câte o campanie de comunicare pentru un client real: o companie, un brand comercial, o instituţie publică sau un om politic. După două săptămâni de lucru, echipele finaliste îşi vor prezenta în public campaniile, iar cele mai bune vor fi premiate. Pe lângă oportunitatea de a se afirma în faţa unora dintre cei mai importanţi profesionişti, echipele câştigătoare vor fi recompensate şi cu premii financiare în valoare de 4.000 de euro.
Detalii despre preselecţii şi despre înscriere pot fi găsite la adresa: http://www.olimpiadelecomunicarii.ro/concurs.html.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS