14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriElectroutil 2008, un eveniment patru în unu

Electroutil 2008, un eveniment patru în unu

În perioada 27 septembrie – 1 octombrie, aproximativ 30 de agenţi economici producători şi distribuitori de instalaţii, utilaje şi aparatură cu acţionare electrică, dar şi firme din domeniul financiar şi din sectorul auto participă la Electroutil 2008.

Începând de sâmbătă, Casa Tineretului din Craiova este gazda celei de-a XVII-a ediţii a Târgului Naţional Electroutil 2008, târg de instalaţii, utilaje şi aparatură cu acţionare electrică. Manifestarea, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) „Oltenia“, în perioada 27 septembrie – 1 octombrie, este unul din cele mai vechi evenimente în materie de târguri şi expoziţii din Bănie (prima ediţie a avut loc în 1990). Prezent la inaugurare, Silviu Dumitru, prefectul judeţului Dolj, a subliniat faptul că municipiul Craiova nu ar trebui să fie cunoscut numai prin „zona gri“ (a scandalurilor – n.r.), ci şi prin cea a creşterii economice, care a fost certificată chiar de UE.

Noul Renault Symbol s-a lansat la Autoshow-ul de la Craiova

În aceeaşi perioadă şi aceeaşi locaţie se desfăşoară şi ediţia de toamnă a Salonului Autoshow Oltenia. Acesta este destinat iubitorilor de cai putere sau persoanelor care vor să afle mai multe despre caracteristicile diverselor modele de Dacia, Geely, Honda, Hyundai, Nissan, Peugeot, Renault, Subaru. În plus, cei care vor să-şi cumpere o maşină, beneficiază de reduceri de până la 3.500 de euro, în funcţie de model. O mare surpriză pentru craioveni este prezenţa noului Renault Symbol, care a fost prezentat prima dată publicului sâmbătă, cu aproape o săptămână înainte de lansarea la nivel naţional.
„Suntem la a opta participare la acest târg, iar la acest autoshow lansăm în avanpremieră (la nivel naţional lansarea va avea loc pe 2 octombrie – n.r.) noul Symbol“, a precizat Luiza Scărlătescu, directoare de vânzări la Redac. Acesta a precizat că modelul vine cu un preţ special pentru perioada târgului, care va fi menţinut până pe 5 octombrie.

Salonul Financiar, cu oferte de la şase bănci

Persoanele care îşi găsesc o maşină pe gustul lor şi vor să contracteze un credit auto, dar şi cele care doresc doar să compare ofertele bancare de pe piaţă, pot vizita în perioada târgului şi Salonul Financiar. La acesta participă şase bănci, Alpha Bank, Banca Românească, CEC Bank, Eximbank, Raiffeisen Bank şi Romexterra Bank, care-şi prezintă toată gama de produse pe care le au în portofoliu.
În perioada 27 septembrie – 1 octombrie, la sediul Casei Tineretului se desfăşoară şi Salonul Inventatorilor, unde sunt prezentate soluţiile şi inovaţiile tehnice a 15 persoane (fizice şi juridice).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS