20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriCivilization IV Colonization, în lucru

Civilization IV Colonization, în lucru

Studiourile 2K Games şi Fraxis lucrează la cel de-al treilea add-on pentru strategia pe ture Civilization. Cu el vor să revitalizeze jocul de succes al anului 1994, Sid Meier’s Colonization. Noua campanie permite jucătorului să-şi aleagă una din patru naţiuni pentru a coloniza „lumea nouă“. Printre noutăţile add-on-ului se numără un comerţ puternic şi stârnirea unei revoluţii ce se va transforma într-un război de independenţă. Civilization IV Colonization nu va trebui instalat peste jocul original. Lansarea este programată pentru toamna acestui an.

 

Samsung i900 Omnia

 

Smartphone-ul Samsung i900 Omnia va fi lansat în premieră mondială astăzi în Italia, la preţul de 500 de euro (varianta cu 8 GB memorie internă). În celelalte ţări europene urmează să-şi facă apariţia treptat, până la sfârşitul lunii august. Samsung este destul de bine reprezentat în România, însă rămâne de văzut dacă va fi lansat şi aici.

Pentru a-i face o intrare cum se cuvine pe piaţă, cei de la Samsung, în colaborare cu magazinele Media World, au pregătit o superpromoţie a acestui telefon. Toţi cei care comandă anticipat un i900 Omnia vor primi împreună cu acest telefon şi o consolă de jocuri Microsoft Xbox 360.

 

MP3 player Creative Zen Krystal

 

Dacă diversitatea este cheia, atunci cei de la Creative sunt pe drumul cel bun deoarece au mai scos un mp3 player: Zen Krystal. Acesta este un fel de Zen Stone Plus mai stilat, mai spaţios şi totuşi mai uşor. Noul mp3 player are dimensiuni de 57x37x10,8 mm şi cântăreşte doar 22 de grame. Capacitatea este de 4 GB, dar este compatibil doar cu fişiere mp3 şi wma. Pentru control, include un ecran OLED de 0,7 inch (1,8 cm), cu rezoluţie de 64×64 pixeli, monocrom, pe albastru. În plus, Zen Krystal vine cu radio FM şi reportofon integrate. Acumulatorul intern de tip Li-Ion îi conferă o autonomie de zece ore de playback. La PC se conectează prin USB 2.0 şi este proiectat pentru a ne acompania la alergat, punând la dispoziţie un pedometru, ce calculează distanţa parcursă, viteza şi caloriile consumate. Totodată, un cronometru ne ajută să ne îmbunătăţim performanţele. Pentru a ne relaxa, mp3 player-ul include şi o serie de jocuri. Creative Zen Krystal a fost deja lansat la Hong Kong, la un preţ de aproximativ 90 de dolari.

Materiale preluate de pe www.arenait.net

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS