15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & Afaceri4TuningDAYS 2008 - „nebunie“

4TuningDAYS 2008 – „nebunie“

„Aspiratoare de femei“, decibeli, nichel, crom, cerculeţe, burn-out-uri, demonstraţii auto-moto, piloţi de competiţie, fete frumoase şi, ca premieră în România, Rally Days. Asta promit organizatorii evenimentului 4TuningDAYS, care va avea loc pe 15 – 16 martie, la Complexul Expoziţional Romexpo Bucureşti.

Cei care sunt pasionaţi să-şi transforme autoturismele în „monştri“ pe roţi după care să întorci capul pe stradă vor avea prilejul, la jumătatea lunii martie, ca sub ochii lor să se desfăşoare un peisaj cu cele mai frumoase creaţii ale tunerilor autohtoni. 4Tuning DAYS este un eveniment devenit tradiţie în lumea pasionaţilor auto, iar ediţia din 2008 se anunţă şi mai spectaculoasă decât precedentele. Până în prezent s-au înscris proprietarii a 136 de maşini modificate. Pe lângă expoziţia de tuning, vor fi prezente şi firme specializate în car-audio, sisteme multimedia, GPS sau styling – tot ce ţine de personalizarea unei maşini.

În fiecare zi se vor ţine show-uri auto, demonstraţii, cascadorii, competiţii pe ATV-uri şi scutere. În plus faţă de atracţiile „obişnuite“ ale evenimentului, organizatorii au pregătit şi o surpriză: o secţiune în premieră în România, Rally Days. Organizatorii au invitat piloţi de raliu, alături de maşinile de competiţie. Participanţii la 4TuningDAYS vor putea admira bolizii, vor participa la sesiuni de autografe şi se vor putea fotografia cu pilotul preferat.

În paralel, tot la Romexpo, va avea loc şi Salonul de Motociclete, Accesorii şi Echipamente Bucureşti (SMAEB).

Programul evenimentului este: sâmbătă, 15 martie, între orele 10.00 şi 20.00, cu posibilitatea de prelunire până la ora 23.00, şi duminică, 16 martie, între orele 10.00 şi 20.00.

Biletul de intrare costă zece lei. Pentru mai multe detalii, puteţi vizita pagina de internet www.4tuning.ro

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS