Acasă Bani & Afaceri Privatizare cu prelungiri la AVIOANE

Privatizare cu prelungiri la AVIOANE

-

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) ar putea prelungi din nou termenul de depunere a ofertelor pentru privatizarea AVIOANE Craiova. Potrivit liderului sindical Victor Peţa, până ieri nici un potenţial investitor la această societate nu a depus o ofertă pentru achiziţionarea pachetului majoritar de 80,9% din acţiuni deţinut de către stat.
„Din informaţiile pe care le am, nici una dintre firmele interesate nu a depus oferte. S-ar putea ca termenul de depunere a ofertelor să fie prelungit din nou, la solicitarea unora dintre potenţialii investitori“, a afirmat Peţa. Termenul-limită pentru depunerea ofertelor expiră pe 2 mai, însă este puţin probabil că în ultima zi să vină vreun investitor. AVIOANE a fost curtată în ultimul timp de Israel Aircraft Industries (IAI), SAAB- Suedia şi americanii de la Bell Helicopters, însă nimeni nu a venit cu o ofertă concretă. AVAS cere potenţialilor ofertanţi o cifră de afaceri pe anul anterior de minimum 15 milioane de euro şi o experienţă de minimum cinci ani în activităţi specifice industriei de construcţii şi reparaţii de aeronave. La acestea se adaugă un plan de afaceri de până la cinci ani, un capital de lucru de minimum un milion de euro şi menţinerea obiectului de activitate a uzinei.

ȘTIRI VIDEO GdS

1 COMENTARIU

Adrian Iencsi: Mă bucur că am parte de un grup foarte bun

Antrenorul formaţiei secunde a Universităţii Craiova, Adrian Iencsi, a făcut bilanţul turului de campionat de la Liga a III-a, seria 3. „Mozambicanul“...