18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriUn nou Centru de Vânzari CitiFinancial

Un nou Centru de Vânzari CitiFinancial

CitiFinancial, divizie a Citibank România SA, a inaugurat miercuri un nou sediu pentru Centrul sau de Vânzari din Craiova, situat pe strada Mihai Viteazul, bl. 4, parter. Decizia de deschidere a acestui nou Centru de Vânzari vine in urma analizarii perspectivei zonei si a ritmului sau de dezvoltare economica. Prima agentie CitiFinancial din Craiova a fost deschisa in luna mai a anului trecut. „Faptul ca in Craiova exista deja doua centre arata potentialul economic al acestui oras“, a declarat Bogdan Dobre, directorul adjunct al CitiFinancial. Acest fapt a fost inteles si de reprezentantii judetului. „Faptul ca se deschide un nou centru arata ca potentialul financiar e ridicat. Craiova n-o sa mai fie un oras muncitoresc, ci se transforma in unul financiar“, a declarat Nicolae Giurgiteanu, subprefectul judetului Dolj.


CitiFinancial, o divizie specializata in credite pentru persoane fizice


Prezenta la inaugurarea oficiala a centrului, Gabriela Paduraru, director Retea Centre de Vânzari CitiFinancial, a precizat ca acest Centru din Craiova are cel mai mare efectiv din regiune. „Centrul de Vânzari faciliteaza obtinerea unui imprumut pentru nevoi personale, aplicând conceptul de a merge banca la clienti“, a afirmat Paduraru. La polul opus se afla conceptul pe care se bazeaza sucursala CitiFinanacial, unde angajatii asteapta clientii la sediu.


CitiFinancial e o divizie specializata in credite de nevoi personale pentru persoane fizice, de unde si numele de „magazin de credite“. Persoanele care pot beneficia de credite CitiFinancial trebuie sa aiba intre 21 si 75 de ani si un venit minim net de 270 de lei lunar. In functie de venitul solicitantului, suma imprumutata poate fi de la 1.000 la 45.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS