24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriAmenzi de 3,2 miliarde pentru firmele doljene

Amenzi de 3,2 miliarde pentru firmele doljene

Comisarii Garzii Financiare Dolj au aplicat amenzi contraventionale de peste 3,2 miliarde de lei vechi si au intocmit doua sesizari penale, in urma controalelor efectuate pe parcursul lunii iulie la agentii economici din judet.


Cele mai multe contraventii au fost date firmelor care comercializeaza produse accizabile, unde riscul de frauda fiscala este maxim.


Comisarii au aplicat amenzi in valoare totala de un miliard de lei vechi si au confiscat bunuri in valoare de 83 de milioane de lei.


De asemenea, au mai fost verificate in special societatile care produc si comercializeaza cereale si cele care industrializeaza produsele. Controalele s-au soldat cu amenzi de 735 de milioane de lei vechi.


Alte domenii in care comisarii au mai facut verificari sunt transportul de marfa si calatori, reciclarea deseurilor, constructiile si comertul cu amanuntul si angro. In doua cazuri a fost nevoie de sesizarea organelor de cercetare penala pentru sustragerea de la control. Verificarile comisarilor Garzii Financiare Dolj vor continua.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS