12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriBurse de 60.000 de euro pentru studenti

Burse de 60.000 de euro pentru studenti

Conducerea Universitatii din Petrosani a câstigat un proiect de 60.000 de euro, in cadrul Programului european Leonardo adresat studentilor din cadrul facultatilor cu profil tehnic. In baza acestui program, 25 de studenti sunt sustinuti cu burse timp de trei luni sa faca practica in cadrul unor institutii de invatamânt superior sau companii in Spania, Irlanda, Italia sau Anglia.


Rectorul Universitatii din Petrosani, prof. Nicolae Dima, a declarat ca prin acest program se urmareste pregatirea tehnica a studentilor, finantarea studiilor viitorilor ingineri fiind asigurata din fonduri externe.


„Este pentru prima data când Universitatea din Petrosani a reusit sa câstige un proiect de o asemenea anvergura pentru pregatirea studentilor. Pe lânga acesta, alti studenti vor face practica in lunile iulie si august in institutii de invatamânt superior din Rusia sau Bulgaria“, a declarat Nicolae Dima.


Potrivit rectorului Universitatii din Petrosani, studentii cu burse in strainatate se descurca foarte bine in centrele unde ajung, sunt receptivi, disciplinati, iar pâna acum au fost extrem de apreciati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS