16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriRudele manelistului Guta - sechestru pe avere

Rudele manelistului Guta – sechestru pe avere

Varul celebrului manelist Guta, Samir Lingurar, alaturi de alte câteva sute de concetateni, risca sa i se puna sechestru pe bunurile pe care le detine, dupa ce Consiliul Local Aninoasa a decis sa-l execute silit pentru o datorie de peste 73 de milioane de lei vechi, alaturi de alte câteva sute de concetateni.


Suma reprezinta contravaloarea impozitului datorat de cel ce detine in prezent o scara de locuinte intr-un bloc din orasul Aninoasa, iar restul oamenilor nu si-au achitat impozitele locale pe ultimii ani. Primarul Ilie Botgros spune ca a luat aceasta decizie dupa ce a constatat ca oamenii au acumulat datorii de 86.660 RON, pentru ca nu si-au platit impozitele pe cladiri, terenuri si autovehicule in ultimii doi ani. „Un caz aparte este cel al lui Samir Lingurar, care a acumulat datorii de 7.350 RON, pentru ca nu si-a achitat impozitul pe ultimii trei ani, pentru o scara de bloc pe care o are in proprietate. Impreuna cu cei de la impozite si taxe locale vom face toate demersurile legale, mergând pâna la punerea sechestrului pe bunurile pe care le detine: masini si alte obiecte personale“, a precizat Ilie Botgros, primarul orasului Aninoasa.


Mai mult, primarul spune ca a luat decizia de a-i executa silit pe cetatenii rau-platnici si pe motiv ca investitiile sunt facute cu banii de la bugetul local si ca o buna parte dintre datornici beneficiaza de ele. Astfel, i-a dat exemplu pe cei zece locuitori de pe strada Catanesti care au datorii mari, desi de la bugetul local s-au cheltuit bani pentru montarea din 50 in 50 de metri a stâlpilor de iluminat si, in proportie de 80 la suta, strada a fost reamenajata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS