12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriSute de oameni ramân fara bani de mâncare

Sute de oameni ramân fara bani de mâncare

Câteva sute de oameni care lucreaza in baza unor contracte finantate de AJOFM Hunedoara risca sa ramâna pe drumuri, dupa ce aceasta a decis sa intrerupa contractele cu doua luni inainte de expirarea lor. Oamenii au fost angajati in luna noiembrie, iar contractele le expira la sfârsitul lunii aprilie, dar reprezentantii AJOFM au trimis o instiintare prin care se specifica faptul ca oamenii vor primi salarii numai pâna la 1 martie.


„Am cerut insistent ca oamenii angajati pe munci comunitare la Uricani sa mai ramâna macar pâna la finele lunii martie. Este o perioada dificila pentru cei 200 de oameni, care se dovedesc foarte eficienti pe de o parte, deci avem nevoie de ei, iar pe de alta parte ei vor ramâne fara nici un venit, acum când nu au alta alternativa“, a declarat Danut Buhaescu, primarul orasului Uricani.


Acesta spune ca decizia in ceea ce-i priveste pe angajatii din acest oras va fi luata in cursul acestei saptamâni si ca va negocia ca macar jumatate dintre ei sa ramâna inca o luna pe lucrarile comunitare. Cei 200 de oameni lucreaza acum la decolamatarea subsolurilor, la salubritate sau la degajarea drumurilor, iar o solutie pentru ei ar putea veni o data cu demararea lucrarilor la drumul Câmpul lui Neag – Herculane, insa acestea incep din primavara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS