12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriDoljenii consuma gaz mai mult

Doljenii consuma gaz mai mult

Consumul de gaz in judetul Dolj a crescut cu 40 la suta in ultimele doua zile, potrivit reprezentantilor Distrigaz Sud Craiova. Cresterea a fost raportata la consumul mediu inregistrat in zilele de iarna. In ciuda temperaturilor scazute, de minus 15 grade Celsius, alimentarea cu gaz a municipiului Craiova se desfasoara in parametri normali.


„Deocamdata avem o presiune buna la intrarea in judet. Intr-un interval de 12 ore, am avut numai patru interventii, ceea ce este destul de putin. Este necesar sa mentinem presiunea buna la intrarea in oras, pentru a preveni fenomenul de inghet care ar putea aparea in regulatoare“, a declarat Petre Ciocanescu, directorul Distrigaz Sud Craiova.


Potrivit sursei citate, masura luata de PETROM-OMV, de a inchide temporar combinatul DOLJCHIM Craiova, a permis mentinerea unei presiuni normale la intrarea in municipiu, fara ca populatia sa fie afectata.


Distrigaz Sud Craiova recomanda clientilor sai sa ia toate masurile de siguranta necesare si, in special, sa supravegheze cu atentie flacara aparatelor de incalzit si a aragazurilor si sa inchida aparatele care folosesc gaze naturale, in caz ca presiunea e insuficienta pentru o functionare normala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS