16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriMicrobuz pentru elevii din catune

Microbuz pentru elevii din catune

Administratia locala din municipiul Vulcan urmeaza sa achizitioneze un microbuz ce va fi folosit pentru transportul elevilor din catunele de munte la scolile din oras, precum si pentru transportul sportivilor de la clubul din localitate.


Masina va intra in patrimoniul Primariei municipiului Vulcan si va putea fi folosita de toti cei care, la anumite concursuri nationale sau zonale, vor avea nevoie de transport. „Microbuzul va fi al primariei si cu el vor pleca fotbalistii de la clubul elevilor, ansamblurile folclorice care ne reprezinta in tara sau peste hotare, dar va transporta si copiii din satele invecinate, la scoli“, a declarat Angela Stoica, viceprimarul municipiului Vulcan.


Copiii din localitatile Sohodol, Dealu Babii sau Paroseni sunt si acum nevoiti sa parcurga câtiva kilometri pe jos, pâna la scolile din oras, pentru ca locuiesc in comunitatile de momârlani de pe muntii ce inconjoara orasul Vulcan.


Edilii localitatii sustin ca acesta va fi primul an in care acesti copii nu vor mai petrece ore in sir pe drumul spre si dinspre scoala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS