6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriLa Directia Silvica Craiova a fost numit directorul general

La Directia Silvica Craiova a fost numit directorul general

PD si-a schimbat propunerea pentru functia de director general si l-a numit pe Dan Purcarin in locul lui Florin Popa, pentru ca acesta din urma nu voia sa lucreze cu adjunctul Iulian Bercea, propus de PNL


Dupa scandalul din ultimele saptamini, ieri a fost numita oficial noua conducere a Directiei Silvice Craiova. Conform algoritmului politic, functia de director general a revenit PD, iar cea de director adjunct – PNL. Primii s-au hotarit liberalii, dupa destule discutii interne la partid, si l-au propus pe Iulian Bercea, seful Ocolului Silvic Filiasi. Confirmarea lui Bercea in cadrul Biroului Permanent al PNL Dolj a declansat protestele silvicultorilor, nemultumiti ca seful lor avea sa urce pe scara ierarhica.


In cele din urma, conflictul a fost relativ aplanat, liberalii raminind fermi cu propunerea lor. PD avea deja o propunere pentru functia de director general, in persoana lui Florin Popa, insa si-au schimbat optiunea tocmai pentru ca Popa n-ar prea fi vrut sa faca echipa la conducerea Directiei Silvice Craiova cu Iulian Bercea, dupa cum a precizat deputatul PD de Dolj, Marian Jean Marinescu. Asa ca au propus pe altcineva, si anume pe Dan Purcarin, care a fost numit oficial in functie ieri. „Aici nu cred ca va mai trebui organizat concurs pentru functia de director general, pentru ca nu este vorba despre functionari publici“, a precizat Marijean Marinescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS