10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & Afaceri„Lucrau, dar nu semnau nimic“

„Lucrau, dar nu semnau nimic“

Directorul Sectorului de Servicii Publice din subordinea Consiliului Judetean (CJ) Dolj, Gheorghe Voicu, a incercat sa explice ca este acuzat pe nedrept de conducerea institutiei ca ar fi tolerat angajarea ilegala timp de doi ani a trei inspectori in constructii. Potrivit lui Voicu, cele trei persoane nu mai semnau de aproape un an situatiile de lucrari de pe santiere. „Atestarea le-a expirat in 2003, iar, conform noilor reglementari in domeniu, ei nu mai puteau fi diriginti de santier. Nu au mai semnat nimic de la acea data, erau incadrati ca inspectori de specialitate I A“, a declarat acesta.


In urma unui audit intern realizat de CJ la acest serviciu, s-a decis disponibilizarea in ianuarie a trei dintre inspectorii in constructii incadrati aici, deoarece nu mai respectau reglementarile in domeniu aparute in anul 2002, adica nu aveau studii superioare pentru a fi incadrati pe aceste functii. Presedintele CJ Dolj a declarat ca va supune activitatea directorului Gheorghe Voicu dezbaterii plenului consiliului.


O observatie se impune aici: daca, asa cum sustine directorul Voicu, respectivii angajati nu mai semnau situatiile de lucrari, desi erau incadrati pe functiile de inspectori I A, atunci cum isi justificau salariul pe care il luau luna de luna?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS