17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajS-a deschis Târgul CONTEX: „Vizitați, comparaţi preţurile şi cumpăraţi!“ (Video si Galerie Foto)

S-a deschis Târgul CONTEX: „Vizitați, comparaţi preţurile şi cumpăraţi!“ (Video si Galerie Foto)

Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj lansează o nouă ediţie a Târgului CONTEX, specializat în îmbrăcăminte şi încălţăminte. Târgul şi-a deschis porţile ieri, la Casa Tineretului din Craiova, cu cele mai noi colecţii de primăvară.

Începând de miercuri, 15 mai, ora 12.00, şi până duminică, ora 16.00, târgul CONTEX vă aşteaptă zilnic, între orele 10.00-19.00, la Casa Tineretului, cu cele mai noi modele, la preţuri de producători, pentru articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, marochinărie, piele şi produse hand-made. „Pentru al 15-lea an consecutiv deschidem porţile târgului din luna mai, unde firmele prezente din toată ţara vin cu colecţii de primăvară-vară. Avem pentru doamne noua colecţie, nici domnii nu sunt uitaţi, dar în special sunt aşteptate să vină la târg doamnele, pentru că nu au ce pierde. Această ediţie se înscrie şi ea în Campionatul Preţurilor Mici, sub deviza “vizitați, comparați prețurile și cumpărați“, adică noi chiar dorim şi insistăm ca publicul craioveam să vină şi să compare preţurile de la târgurile noastre Contex, pentru că majoritatea firmelor sunt firme producătoare şi acestea fac eforturi deosebite pentru a oferi publicului craiovean preţuri de producător“, a spus George Moțățăianu, director Târguri şi Expoziții în cadrul Camerei de Comerţ si Industrie Dolj.

Dorina Lazăr încântă de mai bine de un deceniu craiovencele cu produsele vestimentare inedite. „Am venit în Craiova cu haine pentru doamne, de toată ziua, office sau elegante. Particip la trâg de 13 ani, aproape lună de lună. Vin cu mare drag la Craiova, sunt oameni deosebiţi, oameni deschişi la nou, comunicativi şi foarte concilianţi, sunt buni cumpărători, mereu caută ceva nou“, a declarat aceasta.

Iancu Fiat vine de mulţi ani la acest târg, tocmai din Caraş-Severin, pentru a le oferi craiovenilor haine de piele de cea mai bună calitate, la preţ de producător. „Am venit la târg cu o colecţie nouă de haine de piele de primăvară. Am o gamă variată de produse pentru bărbaţi şi femei, în culori frumoase, şi aşteptăm clienții să vină să cumpere. Particip la aproape toate ediţiile organizate de Camera de Comerţ şi Industrie din Craiova. Doamnelor le place să se îmbrace frumos şi le aşteptăm cu drag“, a spus Iancu Fiat, producător din Caraş-Severin.

De la Târgul Contex nu lipseşte nici încălţămintea din piele naturală. „Am venit la târg cu modele de primăvară-vară, cu încălţăminte din piele naturală de diferite mărimi şi culori, pentru toate gusturile şi categoriile de vârstă. Le aşteptăm pe doamnele şi domnişoarele din oraş să vină, să vadă, să probeze, iar dacă le place să şi cumpere. Noi avem o clientelă deja formată aici în oraş, produsele noastre sunt apreciate și participăm de fiecare dată. Avem preţuri de producător, cred că este cel mai bun raport calitate-preţ pe care îl puteţi găsi în oraş“, a declarat reprezentant firmei Condave din Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS