14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajS-a deschis Târgul Contex - „Sărbătoarea Primăverii“

S-a deschis Târgul Contex – „Sărbătoarea Primăverii“

Producători consacrați din întreaga țară au făcut popas în Bănie pentru a le oferi craiovenilor şansa de a-şi achiziţiona produse de calitate la preţuri de producător în cadrul unei noi ediții a Târgului Contex. Acesta şi-a deschis porţile, joi, sub egida „Sărbătoarea Floriilor“, în spaţiile disponibile aflate la etajele I şi II ale complexului Mercur Center.
Oferta este generoasă, în special pentru doamne, iar colecţiile de îmbrăcăminte şi încălţăminte sunt aduse de producători din mai multe colţuri ale ţării. „Cu acest prilej, sunt prezenți producători, care vreme de peste 15 ani ne-au obișnuit cu cele mai noi colecții de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru damă, bărbați și copii, alături de articole de marochinărie, piele și blană“, a declarat George Moţăţăianu, reprezentantul Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj.

Iancu Fiat vine de mulţi ani la acest târg, tocmai din Caraş-Severin, pentru a le oferi craiovenilor haine de piele de cea mai bună calitate, la un preţ redus. Acesta a venit în întâmpinarea doamnelor cu o nouă colecţie de primăvară. „Avem o ofertă acum de primăvară. Am adus haine de piele în culori deosebite, roz, bej, marouri frumoase. Avem şi la bărbaţi oferte de haine de piele la preţuri rezonabile. Preţurile sunt destul de bune pentru România. Particip des la acest târg. Craiovenii sunt receptivi. Pot spune că în Craiova se vând produsele foarte bine, doamnele sunt foarte elegante, le place să se îmbrace frumos şi le aşteptăm cu drag“, spune Iancu Fiat, producător din Caraş-Severin.
De la Târgul Contex nu lipsesc nici accesoriile inedite în materie de dresuri. Modelele diferite, calitatea şi preţul scăzut al acestora au atras la raionul Danielei Ilie numeroşi clienţi. Aceasta este mereu atentă atât la noile tendinţe, cât şi la nevoile consumatoarelor. „Am venit cu accesorii, cu ceea ce vin de obicei la târgul acesta. Sunt lucruri preferate de femei, dar sunt necesare, sunt de utilizare zilnică, dar mai deosebite. Îmi place să fie mai deosebite. Dresurile sunt în varietate foarte mare, aproape 200 de modele diferite, simple, dar și elegante. Sunt o gamă care mie îmi place şi din punct de vedere calitativ, dar şi din punct de vedere al preţurilor. Prezentându-le numai la târguri îmi pot permite să las preţul foarte mic, iar clienţii deja au început să se formeze. Aduc permanent marfă nouă, de sezon, am şi dresuri de compresie, care sunt foarte bune pentru persoanele cu probleme de circulaţie, dar şi pentru cele cu celulită“, declară Daniela Ilie.
Târgul Contex este deschis în fiecare zi, până la ora 22.00. Evenimentul organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Dolj îşi va închide porţile duminică, 21 aprilie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS