5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCAR Casa Banilor, economisire şi împrumuturi pentru oameni chibzuiţi

CAR Casa Banilor, economisire şi împrumuturi pentru oameni chibzuiţi

Orice om responsabil se gândeşte la ziua de mâine. Există pentru asta pe piață mai multe oferte de economisire (depozite bancare, fonduri de investiţii, pensii private, case de ajutor reciproc, etc). La CAR Casa Banilor veţi găsi o ofertă foarte avantajoasă. Încă de la înfiinţare, din anul 2010, CAR Casa Banilor a oferit membrilor săi dobânzi foarte bune la economisire, aşa cum reiese şi de pe pagina www.car-casabanilor.ro/economisire. Pentru anul 2019, spre exemplu, acest CAR oferă o dobândă netă de minimum 5,2% pe an, fără comisioane şi fără o perioadă impusă de economisire. „Casele de Ajutor Reciproc au un istoric de peste 280 de ani în România şi funcţionează ca o formă de întrajutorare. Ne-am dori ca tinerii să conştientizeze că trebuie să economisească pentru viitorul lor. Noi avem peste 1.100 de membri, iar scopul fundamental al CAR Casa Banilor este să îi sprijinim. Pentru acest lucru acordăm bonificație foarte bună pentru economii și oferim împrumuturi cu dobândă mică, în funcţie de vechime şi corectitudine“, a spus Adrian Ristea, preşedintele CAR Casa Banilor.
La CAR Casa Banilor, toate împrumuturile sunt garantate cu veniturile solicitanților și ale giranților, iar suma medie împrumutată este de 5.000 de lei pe o perioadă de până la patru ani. Există momente în viața fiecăruia dintre noi când avem nevoie de o sumă consistentă de bani pentru a rezolva o situație sau pentru a ieşi dintr-un impas financiar. Fie că este vorba de naşterea unui copil, de o aniversare sau chiar de o problemă de sănătate, e bine să ştim că ne putem baza oricând pe un partener de nădejde, la costuri rezonabile. O soluţie în acest sens vine tot din partea Casei de Ajutor Reciproc Casa Banilor. Tot ce trebuie să faci este să devii membru prin achitarea unei taxe de înscriere şi a fondului social (economiile tale). Odată cu înscrierea la CAR Casa Banilor, devii membru al unei organizații financiare nonprofit, unde excedentul se repartizează membrilor. „O altă formă de ajutor pentru membrii noştri constă în acordarea a minimum 500 de lei pentru evenimente importante din viaţă, precum căsătoria, naşterea, nunta de argint, de aur, spitalizare, sau chiar şi pentru deces. Astfel, un membru poate beneficia şi de câteva mii de lei pentru astfel de evenimente. Banii sunt nerambursabili, dacă acel membru nu se retrage din CAR“, a adăugat preşedintele Adrian Ristea.
Descoperă avantajele de care poți beneficia ca membru CAR şi intră în marea familie a CAR Casa Banilor! Dă valoare banilor tăi prin CAR Casa Banilor – str. Împăratul Traian nr. 2, etaj 1, tel: 0351.421.946 sau 0727.103.550!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS