8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajS-a deschis Târgul CONTEX - „MODĂ şi TRADIŢII“

S-a deschis Târgul CONTEX – „MODĂ şi TRADIŢII“

Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj lansează o nouă ediţie a Târgului CONTEX, specializat în îmbrăcăminte şi încălţăminte. Târgul şi-a deschis porţile ieri, la Casa Tineretului din Craiova, cu cele mai noi colecţii de primăvară.
„În cadrul acestei ediţii a târgului, producători tradiţionali din toată ţara îşi dau întâlnire la Craiova pentru a vă prezenta ultimele noutăţi vestimentare pentru întreaga familie“, informează Camera de Comerţ şi Industrie Dolj.
Târgul CONTEX continuă Campionatul Preţurilor Mici, sub deviza „vizitați, comparați și cumpărați!“. Începând de miercuri, 27 martie, ora 12.00, şi până duminică, 31 martie, la ora 16.00, Târgul CONTEX vă aşteaptă zilnic. În zilele de joi, vineri şi sâmbătă, vizitatorii sunt aşteptaţi, între orele 10.00-19.00, cu cele mai noi produse, la preţuri de producător, pentru articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, marochinărie, piele, blană şi produse hand-made, informează organizatorii.

Ce produse găsiţi la CONTEX

„Am adus colecţia de primăvară, atât rochii de zi, cât şi rochii de cocteil, deşi suntem în post, dar se apropie Paștele şi vor fi multe evenimente. De asemenea, avem sacouri, jachete, trenciuri, bluze, fuste, pantaloni. Avem cam tot ce poate intra în garderoba unei domnişoare sau doamne. Suntem producători din Braşov şi venim cu plăcere la Craiova pentru clientele pe care ni le-am făcut aici. Preţurile sunt de producător, mai mici cu cel puţin 10% faţă de magazinul nostru on-line“, a spus Doru Doroftei, de la SC Ariete Atelier Braşov.
„În acest sezon avem multe noutăţi, de la pantofi până la săndăluţe şi alte produse care deja sunt pentru sezonul de vară. Produsele noastre sunt lucrate din piele naturală, la exterior şi interior. Sunt preţuri de producător şi sunt destul de bune. Pleacă de la 90 de lei şi sunt destul de multe modele. Aşteptăm vizitatorii“, a spus Doina Sultan, de la firma Alcons Duc. „Avem geci făcute de noi, rochii şi alte produse. Avem fabrica la Focşani. Mergem la târguri în toată ţara, și în Brăila, şi în Buzău“, a spus Valentina Amza de la SC Romliv.
La ediţia din această primăvară participă 25 de expozanţi, comercianţi şi mulţi producători direcţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS