Acasă Actualitate Vlad Drăgulescu, “La Taifas”, despre teatru şi Gala TNC (AUDIO)

Vlad Drăgulescu, “La Taifas”, despre teatru şi Gala TNC (AUDIO)

-

Directorul artistic al Teatrului Naţional “Marin Sorescu” din Craiova, Vlad Drăgulescu, a fost prezent miercuri, 12 decembrie, în studioul Radio Sud, unde a discutat cu Anda Simion despre cele mai noi spectacole de pe scena instituţiei, dar şi despre Gala TNC 2019 şi planurile pentru început de an.

În acest weekend, echipa TNC îi aşteaptă pe craioveni la premiera piesei “Radio”, în regia lui Bobi Pricop, cu Sorin Leoveanu în rol principal. Este prima dată când tânărul regizor, aflat deja la a patra montare pe scena craioveană, vine în faţa publicului cu un spectacol gândit pentru scena mare, “Amza Pellea”.

Realizatoarea emisiunii „La Taifas” a vorbit cu directorul artistic al teatrului şi despre o altă premieră recentă, Playground, despre noua direcţie a teatrului şi despre nevoia instituţiilor de cultură de a se adapta pentru a se menţine “vii” într-o lume în care, dacă nu accepţi schimbarea, rişti să devii anacronic.

În final, aflaţi şi dacă Vlad Drăgulescu a răspuns provocării de a-i colinda pe ascultătorii Radio Sud.

În cazul în care ai ratat „La Taifas, cu Anda Simion“ la Radio Sud, GdS vă pune la dispoziţie înregistrarea emisiunii.

La Taifas – 11 decembrie 2019

ȘTIRI VIDEO GdS

Anunț lansare proiect „Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe pentru angajații din România”

Proiectul „Imbunătăţirea nivelului de cunoştinte pentru angajaţii din România” cod MySMIS 128288 se adresează companiilor şi angajaţilor lor din judetele Dolj, Olt si Mehedinti, pe care îi va avea în centrul atenţiei în perioada 1 Nov. 2019 – 30 Apr. 2021.