21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateInterviuZece ani fără antidot: No Antidote, povestea din spatele cortinei

Zece ani fără antidot: No Antidote, povestea din spatele cortinei

No Antidote, una dintre cele mai iubite și cunoscute trupe din Craiova, sărbătorește zece ani de la înființare. Am aflat și noi câteva lucruri despre povestea fără antidot, într-un interviu cu Bogan „Tobiță“, toboșarul trupei și cel care a pus bazele proiectului de succes. Aniversarea va fi marcată printr-un concert susținut în Charger Classic Bar, acolo unde No Antidote va cânta alături de foști componenți ai trupei și prieteni care vin să sărbătorească alături de Bogdan, Nico, Diana, Andrei și Răzvan, actualii membri ai formației.

– Cum a început povestea No antidote?
– Bogdan: Înainte de No Antidote îmi făcusem o trupă de rock, ceva mai agresiv, cu niște prieteni. După ceva vreme, începuse să-mi placă și să mă implic tot mai mult în proiect. Așa că am decis să iau totul în serios. I-am întrebat pe colegii de atunci dacă vor să facă asta doar din pasiune sau chiar își doresc ceva mai serios. Doi dintre ei au spus că vor ceva serios, așa că ne-am apucat de treabă. Cu unul dintre ei, este vorba de Marius (Bozghi), primul solist, vom cânta pe 16 noiembrie, la aniversare. Între timp l-am chemat și pe Andrei, actualul basist al trupei, care cânta într-o altă trupă și ne-am apucat de treabă.

– De unde numele?
– Mă tot gândeam la nume pentru trupe de alternativ și îmi venise în cap „antidot“, pentru că începusem să compunem piese cu mesaje antisociale. Mă gândeam că am putea fi ca o pastilă care te ajută să-ți descarci frustrările, pentru cei ce gândesc ca noi. Între timp, Andrei a descoperit că există o trupă cu numele Antidote, așa că i-am zis No Antidote.

– Cele mai frumoase amintiri din cei zece ani fără antidot?
– Cele mai frumoase amintiri le avem din sala de repetiție. Acolo ne-am stors creierii cu toții ca să facem compoziții cât mai originale. Deplasările sunt și ele pline de amintiri frumoase.

V-a fost greu atunci când?
– Mereu au fost foarte grele momentele când a trebuit să o luăm de la zero. Trupa a suferit foarte multe schimbări de componență. De fiecare dată când a plecat cineva, a trebuit ca noi, cei rămași, să lăsăm în urmă toată munca făcută alături de cel care a plecat.

– Cum descrieți cei mai buni spectatori?
– Cei mai buni spectatori sunt aceia care vin la concerte curioși să-ți asculte compozițiile. Îi vezi la concerte cu piesele învățate, îți urmăresc activitatea on-line și împărtășesc asta și cu alte persoane.

– Ce vă inspiră?
– Viața de zi cu zi.

– Un gând de final?
– Pentru mine, No Antidote înseamnă zece ani de carieră, zece ani în care pur și simplu n-am conceput că vreau să fac altceva, nervii, stresul, fericirea, dragostea… tot!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS