19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaTeatrul Colibri are două spectacole și expoziții la Noaptea Muzeelor în acest weekend

Teatrul Colibri are două spectacole și expoziții la Noaptea Muzeelor în acest weekend

Teatrul Colibri Craiova are în acest weekwnd două spectacolele: „Povestea celor trei purceluși“ și „Invitație la joacă“.

Sunt deschise expozițiile sub genericul „Colibri ‘75“ în cadrul ediției cu numărul 5 a evenimentului Noaptea Muzeelor – Memoria păpușilor jucate.

Sâmbătă, la ora 18:00, în Sala Studio este programat spectacolul „Povestea celor trei purceluși“, teatru interactiv, de și cu Geo Dinescu/Andreea Ionescu și Marin Fagu. „Povestea celor trei purceluși“ este un pretext pentru a-i învăța pe cei mici, într-o manieră dinamică și amuzantă, să fie harnici, ordonați, să mănânce sănătos, să fie prietenoși cu natura.

Tot sâmbătă, are loc în cadrul ediției 5 a evenimentului Noaptea Muzeelor – Memoria păpușilor jucate, între orele 19:00 – 00:00. Putem vedea expozițiile deschise anul acesta sub genericul Colibri ‘75, când Teatrul pentru copii și tineret Colibri marchează 75 de ani de existență neîntreruptă în Craiova.

Această ediție a Nopții Muzeelor este una dintre cele mai așteptate și oportune ocazii de a expune o parte dintre cele mai vechi afișe și documente din istoria acestei instituții. Atât în Sala Studio, cât și în foyer, publicul se poate informa, delecta, amuza, mira privind evoluția estetică și istorică a acestui teatru prin prisma „cărții de vizită“ a unui spectacol – afișul. Astfel, pot fi reconstituite vârstele teatrului. Accesul este gratuit.

Duminică, la ora 11:00, ne bucurăm de „Invitație la joacă“, un spectacol vesel, interactiv, cu vestitul Zdreanţă, de şi în regia Alexandrei Davidescu.

Cele două spectacole din week-end se vor juca în Sala Studio, cu acces pentru maxim 50 de persoane.

Citește și: Muzeul Cărții și Exilului Românesc participă la Noaptea Muzeelor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS