20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCultura(VIDEO) Premiera filmului "OURS" are loc la cinematograful Patria din Craiova

(VIDEO) Premiera filmului „OURS” are loc la cinematograful Patria din Craiova

-

Tânărul actor craiovean Cosmin Dolea invită publicul la premiera filmului OURS, un proiect cinematografic inițiat și realizat în întregime de acesta. Premiera de gală a filmului „OURS” The Movie va avea loc, joi, 25 aprilie, la cinematograful Patria din Craiova.

Filmul are o durată de 30 de minute este produs, regizat și interpretat de Cosmin Dolea. Ours este un proiect de suflet, prin care Cosmin a decis să transmită un mesaj puternic, într-o lume ale cărei repere se clatină, invitând publicul la introspecție.
Proiectul OURS se adresează unui public matur, fiind un manifest șocant împotriva cruzimii asupra animalelor, poluării, defrișărilor și tuturor atrocităților care distrug planeta.

Evenimentul de joi este caritabil, la fel cum vor fi toate proiecțiile OURS. „Încasările filmului pe toată durata acestuia de viață vor merge către organizații non guvernamentale, susținând cauzele evidențiate în film”, a transmis actorul craiovean.

„Filmul propune o călătorie care transcende spațiul sau timpul, raportându-se la o realitate crudă pe care alegem zi de zi să o ignorăm, printr-o succesiune de metafore vizuale. Totul este filtrat prin ochii unui clovn, simbol al veseliei și bucuriei”, precizează Cosmin Dolea.

Filmul a fost deja selectat la multiple festivaluri internaționale, precum Los Angeles Cine Fest, Lift off filmmakers online sessions, COLIFE (Colisseum International Film Festival). În luna decembrie a acestui an, OURS se va bucura de o proiecție cu totul specială, în Colosseumul din Roma.


Citește și: Caravana Shakespeare vine la Râmnicu Vâlcea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Momente inedite la Paris! Nadia Comăneci a dus Flacăra...

Update: Seara s-a încheiat cu un show plin de...

ȘTIRI GdS