10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCultura”Călătoria lui Iaurţel pe tărâmul Bandibandi” la Casa Armatei din Craiova

”Călătoria lui Iaurţel pe tărâmul Bandibandi” la Casa Armatei din Craiova

”Călătoria lui Iaurţel pe tărâmul Bandibandi” se va juca, sâmbătă, 13 aprilie, de la orele 11.00, la Casa Armatei din Craiova.

Este un spectacol de teatru muzical pentru întreaga familie. Este adaptat după cartea pentru copii cu titlul ”Călătoria lui Iaurţel pe tărâmul Bandibandi”, de Andreia Birtu. Interpretarea şi muzica sunt asigurate de către Anca Grosu şi Elena Rădulescu, adică Trupa Sufletos din Bucureşti.

”Călătoria lui Iaurţel pe tărâmul Bandibandi”este o poveste despre prietenie, curaj şi iertare. Iaurţel, un gânsac, îşi doreşte să vadă lumea. Întâmplarea face ca protagonistul să pornească în călătorie la volanul unei maşini ce transportă îngheţată. La indicaţiile unui sistem de navigaţie năstruşnic, ajunge pe un tărâm necunoscut, undeva în spaţiul cosmic.

Spectacolul durează aproximativ 40 de minute şi este destinat copiilor cu vârste peste trei ani.
La final se pate achiziţiona cartea ”Călătoria lui Iaurţel pe tărâmul Bandibandi”, cu autograful autoarei, prezentă la eveniment.
           ..

Personajele cărții vor prinde viață în mâinile copiilor prin ateliere creative. În foaierul Casei Armatei din Craiova, prietenii de la Grădinița BRIT Academy Kids vor confectiona impreuna cu cei mici personajele îndrăgite înainte de începerea spectacolului.

Program:

  • orele 10.15-11.00 Crafturi BritAcademy
  • 11.00-11.45 Piesa de teatru
  • 11.45-12.00 Cartea cu autografe.

Citește și: (VIDEO) Două fete de 13 ani, bătute de mai multe adolescente

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS