16.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaClassical Treasures la Filarmonica Oltenia Craiova. Recital Pink Panther cu Athenaeum Brass Quintet

Classical Treasures la Filarmonica Oltenia Craiova. Recital Pink Panther cu Athenaeum Brass Quintet

Încântarea și virtuozitatea vor fi, astăzi, la ele acasă la Filarmonica Oltenia Craiova, într-o seară dedicată muzicii de calitate. De la ora 19.00, interpretate cu pasiune și umor Athenaeum Brass Quintet va aduce pe scenă un ansamblu remarcabil.
Athenaeum Brass Quintet este alcătuit din talentați muzicieni precum:

  • Marius Suciu și Octavian Bogdan la trompetă,
  • Ioan Luca la corn
  • Florin Pane la trombon,
  • Laurențiu Sima la tubă,
  • Bogdan Constantin la drum set.

Într-un program caleidoscopic, publicul se va bucura de creații muzicale semnate de compozitori celebri precum Richard Strauss, Georges Bizet, Astor Piazzolla, Leroy Anderson, Henry Mancini și alții. Cu o experiență bogată în interpretarea diverselor genuri muzicale, Athenaeum Brass Quintet promite un concert memorabil.

Athenaeum Brass Quintet, înființat în 2003, este un ansamblu unic, alcătuit din instrumentiști de vârf din Orchestra simfonică a Filarmonicii „George Enescu” și Opera Națională București. Cu numeroase concerte atât în țară, cât și în străinătate, Athenaeum Brass Quintet se remarcă prin versatilitatea sa, abordând un repertoriu vast, de la baroc la jazz, pop și folclor. În plus, formația a lansat cu succes două albume, „The Magic Of Christmas” și „The Classical Treasures”.

Citește și: (VIDEO) Șantierul Variantei Ocolitoare Sud Craiova. Stadiul lucrărilor este de 58%

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS