19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaCraiova: Lansarea volumului „Ankhesenamon – Regina dispărută”, la Aman“

Craiova: Lansarea volumului „Ankhesenamon – Regina dispărută”, la Aman“

Biblioteca „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește mâine, lansarea volumului „Ankhesenamon – Regina dispărută”, autor Anca Moldoveanu. Evenimentul va avea loc in sala „Acad. Dinu C. Giurescu”, începându cu ora 17.00, în prezența invitaților:

  • Dan Ionescu
  • Marcel Carau,
  • reprezentanți ai editurii Cristian Plusart.

„Călătorind prin vieți, pe un fir nesfârșit de întrupări, întâlniri, împliniri de destine prestabilite. Se acumulează experiențe de-a lungul vremurilor, ale timpurilor apuse, ale celor prezente și chiar și ale celor viitoare.
Dar cât de greu este ca mintea omului să străbată culoarele firii pentru a despica și descifra ceea ce se ascunde în imensele cotloane ale mentalului, ale timpului și ale destinului.

Așa se întâmplă și astfel s-a petrecut dintotdeauna și așa se va derula și în viitoarele vieți, întrupări și destine, întrucât a fost prevăzut ca atunci când e dat cuiva să-și desăvârșească evoluția, aceasta se realizează într-o mulțime de vieți. Bine se știe că o viață nu-i de ajuns să lupți cu nemurirea, iar o viață-i prea puțin când vrei desăvârșirea, ci sunt necesare mult mai multe vieți pentru a-ți redescoperi Sinele Superior și a conlucra cu acesta la modul conștient.”, fragment din Cuvânt înainte al cărții, semnat de Melfior Ra.

Citește și: Craiova: Târgul caritabil „Bucurie de Crăciun“ pentru două zile la Traian Demetrescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS