14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaPoveștile vacanței și premieră în week-end la Teatrul Colibri

Poveștile vacanței și premieră în week-end la Teatrul Colibri

Teatrul Colibri Craiova a pregătit pentru week-end o întâlnire în premieră cu „Elefănțelul curios“. Va fi și o porție de teatru interactiv prin „Povestea celor trei purceluși“.

Sâmbătă, de la ora 18.00, va fi premiera spectacolului „Elefănțelul curios“, după Rudyard Kipling, scenariul și regia: Geo Balint.

„Elefănțelul curios“ este o poveste amuzantă, educativă, exotică, deci foarte atractivă. Este o metodă artistică de descoperire și cunoaștere a caracterelor, a limitelor, un drum inițiatic al vieții.

Duminică, ora 11.00, se va juca piesa „Povestea celor trei purceluși“, teatru interactiv, de și cu Geo Dinescu și Marin Fagu.

„Povestea celor trei purceluși“ este un pretext pentru a-i învăța pe cei mici să fie harnici, ordonați, să mănânce sănătos, să fie prietenoși cu natura.

Expoziția „Grădina cu povești“, deschisă până la 30 noiembrie, poate fi vizitată în Sala Studio, de luni până sâmbătă, între orele 10.00 – 13.00; 16.00 – 19.00.

Copiii și părinții pot participa și la campania „Du povestea mai departe“ – campanie de colectare cărți, jucării și rechizite pentru a fi dăruite copiilor defavorizați. Donații se pot face în foyerul teatrului, până la 15 decembrie 2023,

  • de luni până sâmbătă, între orele 10.00 – 13.00; 16.00 – 19.00,
  • duminica în intervalul 10.00 – 13.00.

Citește și: Ce e cu copilăria? Răspunsul vine de la… Elefănţelul Curios, la Teatrul Colibri

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS