5.1 C
Craiova
joi, 7 decembrie, 2023
Știri de ultima orăActualitateCulturaExpoziție „Hausbrandt and Trieste. Mitteleuropean Culture and Trade 1892 – 2023”

Expoziție „Hausbrandt and Trieste. Mitteleuropean Culture and Trade 1892 – 2023”

Evenimentul a fost deschis vineri seara de către Fundația Hausbrandt în parteneriat cu Primăria din Trieste, sub patronajul Regiunii Friuli Venezia Giulia cu intenția de a reconstrui aventura extraordinară a brandului de cafea prezent în 90 de țări alături de celebrarea parteneriatului strâns dintre companie și oraș, scrie Curierul Naţional.

Expoziția relevează aspectele istorice, culturale, comerciale, filosofice și sociale ale Hausbrandt în spațiul generos și luminos al Salone degli Incanti.

Gazda evenimentului, Martino Zanetti, Președintele Fundației Hausbrandt, antreprenor și pictor, a mulțumit orașului Trieste pentru parteneriatul întins pe 3 secole, a mulțumit președinților organizațiilor patronale din Europa Centrală și de Est (menționarea singulară a Uniunii Generale a Industriașilor din România cu o emoție aparte s-a întâmplat în discursul inaugural) pentru profilul internațional oferit evenimentului.

Fundația Hausbrandt a dedicat evenimentul istoriei orașului Trieste. De asemenea, vastei moșteniri culturale găzduite în Palatul Carciotti, care este subiectul unei noi dezvoltări arhitecturale multifuncționale.

Istorie, cultură, industrie, marketing, arhitectură, viziune, inspirație, misiune! O dimensiune renascentistă purtată seniorial peste veacuri.

Grazie mille Martino Zanetti ! Felicitări Hausbrandt!

Citeşte şi: Niciun român nu se află printre victimele cutremurului din Maroc

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS