24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCultura(VIDEO) Program Inspire Cinema 24 februarie - 2 martie

(VIDEO) Program Inspire Cinema 24 februarie – 2 martie

-

Creed III Avanpremiera

Regia: Michael B. Jordan

Cu: Michael B. Jordan, Phylicia Rashad, Tessa Thompson

Gen Film: Acţiune, Dramă, Sport

Durată: 116 min

Rating: AP12

După ce a dominat lumea boxului, Adonis Creed s-a bucurat de succes atât în carieră, cât și în viața de familie. Dar când un prieten din copilărie și fost fenomen al boxului, Damian, reapare după ce a ispășit o lungă pedeapsă în închisoare, Adonis este dornic să demonstreze că își merită șansa în ring. Confruntarea dintre foștii prieteni este mai mult decât o simplă ceartă. Pentru a stabili scorul final, Adonis trebuie să-și pună întreg viitorul în joc pentru a se lupta cu Damian, care nu are nimic de pierdut.

Miercuri, Joi 18:30; 21:20

Aftersun / Aftersun: A fost odată ca o vară Avanpremiera

Regia: Charlotte Wells

Cu: Paul Mescal, Frankie Corio, Celia Rowlson-Hall, Sally Messham

Gen Film: Drama

Durată: 96 min

Rating: AP12

Sophie, o fetiță de 11 ani, se bucură din plin de timpul petrecut cu tatăl ei iubitor și idealist, Calum (Paul Mescal), într-una din rarele lor vacanțe. În vreme ce lumea adolescenței se ivește la orizont, Calum se luptă singur cu greutățile vieții din afara rolului de tată. Douăzeci de ani mai târziu, amintirile dragi ale lui Sophie din acea ultimă vacanță împreună sunt adunate într-un zguduitor portret al relației lor. Prin ele, devenim martori la încercarea ei de a împăca imaginea tatălui pe care o cunoștea cu cea care îi rămăsese străină, transpusă în superbul și copleșitorul debut al lui Charlotte Wells.

Miercuri, Joi 18:15

Alibi.com 2 Avanpremiera

Regia: Philippe Lacheau

Cu: Philippe Lacheau, Élodie Fontan, Tarek Boudali

Gen Film: Comedie

Durată: 88 min

Rating: AG

Cu agenția Alibi.com închisă și cu promisiunea față de Flo că nu va mai umbla cu minciuna, viața lui Greg este acum liniștită. Prea liniștită. Dar nu pentru mult timp!

După ce decide să-i pună lui Flo marea întrebare, Greg se trezește în încurcătură: trebuie să-și prezinte familia. Cum riscul ca un astfel de eveniment să le distrugă relația este atât de mare, Greg simte că nu are de ales. Trebuie să redeschidă agenția cu foștii asociați și să-și găsească părinți falși, mai prezentabili decât cei reali.

Miercuri, Joi 20:30

Cocaine Bear / Ursul narcoman

Regia: Elizabeth Banks

Cu: Ray Liotta, Keri Russell, Margo Martindale, Kristofer Hivju, O’Shea Jackson Jr.

Gen Film: Thriller

Durată: 100 min

Rating: N 15

Un grup ciudat de polițiști, infractori, turiști și adolescenți se întâlnesc într-o pădure din Georgia, unde un urs negru de 500 de kilograme se dezlănțuie după ce a ingerat cocaină în mod neintenționat. Bazat pe o întâmplare adevărată.

Vineri pana Joi 15:10; 19:45; 21:50

Missing / Dispariția

Regia: Nicholas D. Johnson, Will Merrick

Cu: Nia Long, Ken Leung, Amy Landecker, Storm Reid, Megan Suri

Gen Film: Drama, Thriller

Durată: 116 min

Rating: N 15

După ce mama ei (Nia Long), aflată în vacanță în Columbia alături de noul ei iubit, dispare fără urmă, June (Storm Reid) pornește în căutarea ei, de la distanță, folosind instrumentele pe care le are la dispoziție online. Munca de detectiv a tinerei scoate la suprafață mai multe întrebări decât răspunsuri, iar curând realizează că nu și-a cunoscut niciodată cu adevărat mama.

Vineri pana Marti 16:45; 18:30; 21:35

Miercuri, Joi 16:45; 21:35

Astérix & Obélix: L’Empire du Milieu / Asterix și Obelix: Regatul de mijloc

Regia: Guillaume Canet

Cu: Marion Cotillard, Vincent Cassel, Guillaume Canet, Zlatan Ibrahimovic

Gen Film: Aventuri, Comedie, Familie

Durată: 117 min

Rating: AG

Super-eroii parteneri Scott Lang (Paul Rudd) și Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) se reunesc pentru a-și continua aventurile întruchipându-i pe Omul-Furnică și pe Viespea.

Alături de părinții lui Hope, Hank Pym (Michael Douglas) și Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), și de fiica lui Scott, Cassie Lang (Kathryn Newton) familia explorează Tărâmul Cuantic, interacționând cu noi creaturi ciudate într-o aventură care va testa limitele posibilului.

Vineri pana Marti 18:15; 20:30

Miercuri, Joi 16:00

Inspector Sun and the Curse of the Black Widow / Aventurile inspectorului Sun

Regia: Julio Soto

Cu: Ronny Chieng, Catherina Martínez, Jesús Barreda, Andrea Villaverde, Txema Moscoso

Gen Film: Animatie, Familie, Mister

Durată: 95 min

Rating: AG

Shanghai, 1934. Într-o lume a insectelor paralelă cu cea a oamenilor, Inspectorul Sun câștigă ultima misiune împotriva inamicului său, Lăcusta Roșie, înainte de a se îmbarca într-o călătorie către San Francisco. Însă vacanța lui se termină brusc când milionarul Dr. Acșiață este găsit ucis. Ceea ce începe ca un caz de rutină pentru Sun va decide în cele din urmă soarta umanității.

Dublat: Vineri pana Luni, Miercuri, Joi 11:30; 13:30; 15:30

Marti 13:00; 13:30; 15:30

Micuța Dorothy

Cu: Alexandra Giurcă, Răzvan Răduță, Ciprian Chiricheș, Andrei Mihalcea, Adrian Rădulescu

Gen Film: Teatru

Durată: 80 min

Rating: AG

Când Dorothy află de marele Vrăjitor din Oz, care era în Oraşul de Smarald, atunci ea se hotărăşte că trebuie să-l caute şi să ajungă la el, pentru a-l ruga să o ajute să se întoarcă acasă, la ferma sa din Kansas. Atunci când cei trei prieteni pe care Dorothy i-a întâlnit pe tărâmul Oz au auzit de puterile pe care le are acest vrăjitor, s-au gândit că îi poate ajuta şi pe ei, îndeplinindu-le dorinţele.

Duminica 12:00

Ant-Man and the Wasp: Quantumania 3D

Regia: Peyton Reed

Cu: Michelle Pfeiffer, Evangeline Lilly, Paul Rudd, Jonathan Majors

Gen Film: Actiune, Aventuri, Comedie, Mister, SF, Thriller

Durată: 130 min

Rating: AP 12

Super-eroii parteneri Scott Lang (Paul Rudd) și Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) se reunesc pentru a-și continua aventurile întruchipându-i pe Omul-Furnică și pe Viespea.

Alături de părinții lui Hope, Hank Pym (Michael Douglas) și Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), și de fiica lui Scott, Cassie Lang (Kathryn Newton) familia explorează Tărâmul Cuantic, interacționând cu noi creaturi ciudate într-o aventură care va testa limitele posibilului.

Vineri pana Luni, Miercuri 13:10; 17:45; 20:45; 21:20

Marti 17:45; 20:45; 21:20

Joi 12:00; 17:45; 20:45

Assassin Club / Liga asasinilor

Regia: Camille Delamarre

Cu: Noomi Rapace, Sam Neill, Daniela Melchior, Henry Golding, Jimmy Jean-Louis

Gen Film: Actiune

Durată: 139 min

Rating: N 15

Atunci când un asasin, Morgan Gaines, primește un contract pentru a ucide șapte persoane, descoperă rapid că cele șapte „ținte” sunt, de asemenea, asasini cu contracte pentru a-l ucide pe el. Singura cale de scăpare este să lase în urmă o dâră de cadavre și să îl găsească pe cel care le-a înscenat totul. Morgan pornește într-o vânătoare de oameni la nivel internațional pentru a elimina țintele, una câte una. Între timp, asasinii se îndreaptă spre Sophie, iubirea vieții lui Morgan. O folosesc ca pe un pion în jocul lor mortal, forțându-l pe Morgan să facă un sacrificiu imposibil: singura cale de a-i salva viața este să și-o piardă pe a lui.

Vineri pana Joi 19:10

The Perfect Escape

Regia: Cristina Jacob

Cu: Giorgia Sinicorni, Nigel Whitmey, Stacy Thunes, Aggy K. Adams, Maëva Demurger

Gen Film: Comedie

Durată: 102 min

Rating: N 15

Love, sex și ritmuri psihedelice. Într-o cabană izolată la munte, patru cupluri își redescoperă relația. Au doar un weekend la dispoziție să își găsească un happy-end.

Vineri pana Joi 21:00

Magic Mike’s Last Dance / Magic Mike: Ultimul dans

Regia: Steven Soderbergh

Cu: Channing Tatum, Salma Hayek, Caitlin Gerard, Gavin Spokes

Gen Film: Comedie, Drama

Durată: 117 min

Rating: N 15

Mike Lane (Channing Tatum) urcă din nou pe scenă după o pauză lungă datorată unui faliment, timp în care este nevoit să lucreze ca barman în Florida. Pentru ceea ce speră să fie o ultimă încercare, Mike ajunge la Londra împreună cu o milionară influentă (Salma Hayek Pinault) care îi face o ofertă de nerefuzat… ce vine la pachet cu o agendă bine stabilită. Având totul în joc, odată ce Mike află ce însemnă cu adevărat propunerea acceptată, va reuși oare să creeze cel mai tare show împreună cu noua trupă de dansatori?

Vineri pana Joi 17:15

Titanic: a 25-a Aniversare 3D

Regia: James Cameron

Cu: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet

Gen Film: Drama, Romantic, Dragoste

Durată: 199 min

Rating: AG

10 aprilie 1912. Tehnologia furniza un șir de miracole de două decenii, iar oamenii începeau să nu mai aprecieze această spirală de evoluție nesfârșită. Ce putea să dovedească dominația omului asupra naturii dacă nu lansarea la apă a navei Titanic, cel mai mare și mai luxos obiect în mișcare construit vreodată de om? Dar peste patru zile și jumătate, lumea s-a schimbat. Prima călătorie a „navei viselor” s-a încheiat printr-un coșmar care depășește capacitatea de înțelegere, iar credința oamenilor în forța lor dominantă a fost distrusă pentru totdeauna de defectele specific umane: aroganța, înfumurarea și lăcomia.

Vineri pana Joi 20:15

Till

Regia: Chinonye Chukwu

Cu: Danielle Deadwyler, Jalyn Hall

Gen Film: Biografic, Drama

Durată: 135 min

Rating: N 15

În 1955, după ce Emmett Till este ucis într-un linșaj brutal, mama lui promite că va demasca rasismul din spatele atacului și va face tot ce este posibil pentru ca cei implicați să fie aduși în fața justiției.

Vineri pana Miercuri 12:30

Pil / Aventurile lui Pil

Regia: Julien Fournet

Cu: Kaycie Chase, Paul Borne, Julien Crampon, Pierre Tessier, Gauthier Battoue

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie

Durată: 94 min

Rating: AG

O copilă curajoasă se deghizează în prințesă pentru a salva regatul și pe moștenitorul tronului.

Pil este orfană și locuiește pe străzile din Roc-en-Brume. Ajutată de trei nevăstuici îmblânzite, ea fură mâncare de la castelul odiosului Tristain, uzurpatorul tronului. Într-o zi, pentru a scăpa de gărzile care o urmăresc, Pil se deghizează în prințesă. Fără voia ei, ajunge să participe la marea salvare a lui Roland, moștenitorul tronului, ajuns victimă a unei vrăji care l-a transfromat într-un… pisipui (jumătate pisică, jumătate pui). Aventura va întoarce regatul cu sus-n jos și o învăța pe Pil că noblețea se găsește în fiecare dintre noi.

Dublat: Vineri, Sambata, Luni, Miercuri 11:50; 15:45; 16:15

Duminica 15:45; 16:15

Marti 12:00; 15:45; 16:15

Joi 11:40; 15:45; 16:15

Ramon

Regia: Jesús del Cerro

Cu: Pavel Bartoș, Elvira Deatcu

Gen Film: Actiune, Comedie

Durată: 105 min

Rating: AG

La prima vedere, Ramon pare un om simplu a cărui unică și mare pasiune este viticultura. Viața lui este dată peste cap atunci când, printr-o serie neașteptată de împrejurări, întâlnește cea mai frumoasă femeie din lume de care se îndrăgostește fulgerător.

Decide să plece la București să își găsească “marea iubire”. Ajuns aici, Ramon descoperă că viața într-un oraș mare nu este deloc ușoară. Totul se complică atunci când devine și suspectul principal în cel mai mare jaf al secolului, furtul unui tablou de 50 de milioane de euro!

Vineri pana Joi 14:05; 18:00

The Amazing Maurice / Năstrușnicul motan Maurice

Regia: Toby Genkel, Florian Westermann

Cu: Emilia Clarke, Hugh Laurie

Gen Film: Animatie, Familie

Durată: 98 min

Rating: AG

După cartea lui Terry Pratchett. Povestea lui Maurice, un motan care își duce traiul pe străzi și care născocește o înșelătorie perfectă pentru a face bani – un puști care nu pare prea isteț, dar care cântă la cimpoi și are propria lui hoardă de șobolani ciudat de alfabetizați.

Dublat: Vineri pana Luni 11:40; 13:50; 16:00

Marti 13:50; 16:00

Miercuri, Joi 11:40; 13:50

Taximetriști

Regia: Bogdan Theodor Olteanu

Cu: Alexandru Ion, Rolando Matsangos

Gen Film: Comedie

Durată: 100 min

Rating: N 15

O noapte. Zeci de povești. Un singur oraș.

Lică – taximetristul „știe-tot” – și Liviu – taximetristul „tace mult” – sunt prieteni buni, deși sunt complet diferiți, iar viziunile lor despre lume și viață nu se prea întâlnesc decât la shaormerie. Dar amândoi împărtășesc frustrarea de-a face o meserie care speră să le asigure un trai decent și poate niște economii până găsesc altceva mai bun.

Vineri pana Joi 14:40

Romina, VTM

Regia: Paul-Răzvan Macovei

Cu: Nicole Cherry, Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești

Gen Film: Comedie, Romantic, Dragoste

Durată: 88 min

Rating: AP 12

Romina (Nicole Cherry), înfiptă și isteață cum e ea, încearcă să salveze terasa tatălui ei din Costinești. Ca să reușească, e nevoită să își confrunte toate fricile. În peripeția ei, ajunge să se îndrăgostească de Valentin (Rareș Mariș), un turist venit în vacanță la Costinești, cu planuri de a cânta la chitară pe pietonală pentru a câștiga un ban cinstit. Romina îl ajută pe Valentin să devină artist în toată regula, și, fără să își dea seama, Valentin ajunge să semene cam mult cu Gino (Bogdan DLP). Între Romina și Gino pare că a fost ceva la un moment dat, și asta îl face pe Valentin să devină gelos. Cei 3 sunt acompaniați de o gașcă foarte colorată, formată din Narcisa (Cesima Nechifor), Dana (Ana-Maria Guran), Mihai (Costi Max), Pamela (Cristina Pucean), Sebi (Yny Sebi), Bobby (Costel Biju) și Tzancă Uraganu. Va reuși Romina să salveze terasa tatălui ei și dacă da, la ce cost?

Vineri pana Joi 12:45

Avatar: The Way of Water 3D / Avatar: Calea apei

Regia: James Cameron

Cu: Zoe Saldana, Kate Winslet, Sigourney Weaver, Sam Worthington

Gen Film: Actiune, Aventuri, Fantastic, SF

Durată: 195 min

Rating: AP 12

La câțiva ani după lupta cu pământenii, extratereștrii de pe Pandora își continuă liniștiți viețile. Jake Sully trăiește fericit în noul lui corp alături de iubita lui. Fericirea celor de pe Pandora este însă pe cale sa fie distrusă de o nouă amenințare. North este liderul unui clan de extratereștrii necunoscuți care își spun „venusieni”. Acestia încep încetul cu încetul să provoace mari pagube pe Pandora, iar Jake realizează că trebuie să ia masuri împotriva fiarelor spațiale. Pe locuitorii de pe Pandora îi așteaptă o bătălie epică în care Jake va trebui să riște totul, poate chiar și propria lui viață.

Vineri pana Miercuri 14:20; 17:30

Joi 11:30; 14:20; 17:30

Puss in Boots: The Last Wish 3D / Motanul încălțat: Ultima dorință

Regia: Joel Crawford, Januel Mercado

Cu: Antonio Banderas, Salma Hayek, Florence Pugh, Olivia Colman

Gen Film: Animatie, Aventuri, Familie, Comedie, Familie, Fantastic

Durată: 105 min

Rating: AG

Pentru prima dată în mai bine de un deceniu, DreamWorks Animation prezintă o nouă aventură în universul Shrek, în timp ce îndrăznețul haiduc Motanul încălțat descoperă că pasiunea lui pentru pericol și nesocotirea față de siguranță și-au luat amprenta pe sănătatea lui. Motanul a distrus opt din cele nouă vieți ale sale, deși a pierdut numărătoarea pe parcurs. Recuperarea acelor vieți îl va trimite pe Motanul încălțat în cea mai mare aventură de căutare de până acum.

Dublat: Vineri, Sambata, Luni, Miercuri, Joi 12:05

Duminica 11:50

Marti 11:30

Ne rezervam dreptul de a modifica programul de rulare al filmelor.

Rezervari si bilete: www.inspirecinema.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Craiovean prins în flagrant delict când vindea droguri

Un craiovean a fost prins în flagrant delict în...

ȘTIRI GdS