13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCultura(VIDEO)Pavel Bartoș și echipa filmului ”Ramon” la Inspire Cinema VIP Electroputere

(VIDEO)Pavel Bartoș și echipa filmului ”Ramon” la Inspire Cinema VIP Electroputere

-

Pavel Bartoș, Jesus del Cerro, Andreea Vasile și Gabriela Iliescu, vin, duminică, 29 ianuarie, ora 18.00, să-și cunoască fanii la Inspire Cinema VIP Electroputere, într-o proiecție specială, în mega-avanpremieră.

Comedia romanticăRamon” ne spune povestea unui om simplu a cărui unică și mare pasiune este viticultura. Viața lui este dată peste cap atunci când, printr-o serie neașteptată de împrejurări, întâlnește cea mai frumoasă femeie din lume de care se îndrăgostește fulgerător. Astfel, decide să plece la București să își găsească “marea iubire”, însă totul se complică.

Cu o distribuție de excepție: Pavel Bartoş, Smiley, Selly, Andreea Esca, Andreea Vasile, Alexandru Ion, Elvira Deatcu, Bogdan Farcaş, Iulian Postelnicu, semnat de regizorul: Jesus del Cerro scenaristul: Anghel Damian, și producătorii: Pavel Bartoş, Jesus del Cerro, ”Ramon” este un film pentru toate vârstele, având premiera pe marele ecran începând din 03 februarie.

Vino să afli dacă Ramon este Om este SuperOm, să râzi cu lacrimi la situațiile haioase în care este pus și nu știe cum să reacționeze, și să te întâlnești echipa filmului!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Dr. Simona Frăsie, o poveste de film: Medicina, o...

“Ce vrei să te faci când vei fi mare?”...

ȘTIRI GdS