13.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaComedia Taximetrişti, proiecţie specială la Craiova

Comedia Taximetrişti, proiecţie specială la Craiova

Taximetrişti, primul film românesc lansat simultan în România și Moldova, ajunge în într-o proiecție specială în prezența echipei la Inspire Cinema VIP Electroputere Craiova.

„Taximetriști”, comedia regizată de Bogdan Theodor Olteanu și scrisă alături de Adrian Nicolae, îi are ca protagoniști pe Liviu (Rolando Matsangos) și Lică (Alexandru Ion). Sunt doi taximetriști care încearcă să supraviețuiască unei ture de noapte în care fiecare client are o problemă și fiecare cursă e o aventură. Proiecții speciale, în prezența echipei filmului, au loc în 14 orașe din țară începând cu 18 ianuarie.

Luni, 23 ianuarie, ora 18.30, la Inspire Cinema VIP Electroputere va avea loc o proiecție specială „Taximetriști” în prezența regizorului Bogdan Theodor Olteanu, a co-scenaristului Adrian Nicolae și a actorilor Rolando Matsangos și Vlad Ionuț Popescu.

Filmat de-a lungul a 16 nopți, în București, dintre care 6 nopți pe platforma mobilă, „Taximetriști” invită publicul într-o poveste plină de umor și suspans în viața de noapte a orașului, alături de personaje savuroase, de la tineri petrecăreți și corporatiști, la vedete, DJ sau chiar interlopi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS