12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCultura„Cântăreții din Bremen“ și „Prietenii Motanului Încălțat“, în week-end la Teatrul Colibri

„Cântăreții din Bremen“ și „Prietenii Motanului Încălțat“, în week-end la Teatrul Colibri

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova va pune în scenă în acest week-end două spectacole „Cântăreții din Bremen“ și „Prietenii Motanului Încălțat“.

Sâmbătă, 21 mai,la ora 18.00 fac spectacol „Cântăreții din Bremen“, într-o dramatizare de Patrel Berceanu după Fraţii Grimm, regia artistică Valentin Dobrescu, muzica Alin Macovei – Moraru, scenografia Mirela Tofan Dore, coregrafia Lelia Vais. În distribuție: Daniel Mirea, Marin Fagu, Iulia Cârstea, Ionica Dobrescu, Adriana Ioncu, Alla Cebotari; voci: Mircea Surdu, Mugur Prisăcaru.

Duminică, 22 mai , la ora 11.00 îi cunoaștem pe „Prietenii Motanului Încălțat“, în spectacolul pus în scenă de actrița Iulia Cârstea, care semnează scenariul și regia și pe care o regăsim în distribuție alături de actorii Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoș, Emanuel Popescu. Scenografia este o creație a Eugeniei Tărășescu – Jianu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS