14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaTeatrul Marin Sorescu din Craiova primește Premiul Special al Senatului UNITER

Teatrul Marin Sorescu din Craiova primește Premiul Special al Senatului UNITER

Teatrul Național Marin Sorescu din Craiova primește Premiul Special al Senatului UNITER și două nominalizări la Gala Premiilor UNITER 2022.

Senatul UNITER acordă Premiul Special pentru valoarea proiectului original Hektomeron inițiat de Vlad Drăgulescu la Teatrul Național „Marin Sorescu” Craiova.

Vlad Drăgulescu
Vlad Drăgulescu

Vlad Udrescu este nominalizat la Premiul UNITER pentru cel mai bun actor în rol secundar, pentru rolurile din spectacolul „câine cu om. câine fără om”, texte de Lia Bugnar, Dan Coman, Simona Goşu, Maria Manolescu, Oana Pellea, Radu Tudoran și Radu Afrim, regia, video și universul sonor Radu Afrim, Teatrul Naţional „Marin Sorescu” Craiova

Tamara Popescu este nominalizată la Premiul UNITER pentru cea mai bună actriță în rol secundar, pentru rolurile din spectacolul „câine cu om. câine fără om”.

Tamara Popescu și Vlad Udrescu în câine cu om. câine fără om
Tamara Popescu și Vlad Udrescu în câine cu om. câine fără om

Textele de Lia Bugnar, Dan Coman, Simona Goşu, Maria Manolescu, Oana Pellea, Radu Tudoran și Radu Afrim puse în scenă în regia, video și universul sonor Radu Afrim.

ZIUA HEKTOMERON se va putea urmări cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, pe 27 martie 2022, de la ora 12:00, pe platforma www.hektomeron.com, iar spectacolul regizat de Radu Afrim – câine cu om. câine fără om, pe texte de Lia Bugnar, Dan Coman, Simona Goşu, Maria Manolescu, Oana Pellea, Radu Tudoran și Radu Afrim, regia, video și universul sonor Radu Afrim va avea următoarele reprezentații în datele de 1 și 2 aprilie 2022, de la ora 18:00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS