5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaWeek-end-ul comediei, la Naționalul craiovean

Week-end-ul comediei, la Naționalul craiovean

Toc Toc și Face to Face – două comedii bulevardiere extrem de îndrăgite de publicul craiovean sunt programate în acest sfârșit de săptămână la Sala „Amza Pellea” a Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova.

Toc Toc se va juca vineri, 19 noiembrie, ora 18:00, în Sala „Amza Pellea”.
Toc Toc este o comedie spumoasă a cărei acțiune se petrece în cabinetul doctorului Stern, un neuropsihiatru de renume mondial în tulburarea obsesiv-compulsivă – TOC sau OCD.

Regizorii (Alexandru Boureanu și Raluca Paun) au contat pe succesul acestei comedii bulevardiere, fiindcă s-au bazat pe două elemente importante: textul scris alert, cu replici de efect şi cu un ritm al desfăşurării comicului ce include mereu surpriza în formula sa; şi pe prestaţia trupei de actori, capabili să dea relief umorului vioi al piesei.

Face to Face se va juca ?âmbătă, 20 noiembrie, ora 18:00, în Sala „Amza Pellea”.
Face to face de Peter Quilter este o comedie spumoasă, plină de culoare, fermecătoare, cu schimbări rapide de stări și situații. Actorii Monica Ardeleanu și Adrian Andone vă propun trei cupluri, trei povești de dragoste, trei situații de viață total diferite.

,,Face to face” este un spectacol aparent simplu, dar foarte solicitant și ofertant pentru cei doi actori care interpretează cu vitalitate, farmec și umor cele șase personaje ale piesei. O joacă plină de haz, o redare amuzantă a dragostei, a relațiilor moderne într-o reprezentație plină de umor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS