8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaProiectul „Învățăm la bibliotecă”, de la „Aman“, la a cincea ediție

Proiectul „Învățăm la bibliotecă”, de la „Aman“, la a cincea ediție

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” dă startul înscrierilor pentru proiectul educațional „Învățăm la bibliotecă”. Aflat la cea de-a cincea ediție, proiectul reunește cursuri și activități educative dedicate elevilor din ciclurile primar și gimnazial.


Astfel, în intervalul 8 octombrie – 27 mai, bibliotecara Sofia Lavinia Cercel va desfășura săptămânal cursuri și ateliere interactive pe marginea noțiunilor de limbă, cultură și civilizație engleză.

  1. Grupa I: clasa a III-a și a IV-a – vinerea, de la ora 15.00, curs pentru începători;
  2. Grupa a II- a: clasa a V-a și a VI-a – vinerea, de la ora 10.00;
    Cursurile se vor desfășura gratuit, pe platforma online Zoom. Înscrierile se vor face la adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon al bibliotecii (0251 532 267, interior 110), în intervalul 20-30 septembrie. În mail se va specifica: numele complet al elevului, vârsta, clasa, numărul de telefon și adresa de e-mail. Vă așteptăm cu drag!

„Cursurile de limba engleză se desfășoară pe tot parcursul anului școlar, sunt interactive și utile nu numai pentru dezvoltarea noțiunilor de limbă, cultură și civilizație engleză cât și pentru familiarizarea elevilor cu lectura, biblioteca și importanța învățării și gândirii creative, de tip „out of the box”. Ca în fiecare an, la final se vor elibera diplome de participare”, a declarat bibliotecara Sofia Cercel.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS